Reach the Peak – Vinson

Elokuun alussa Geocaching HQ julkaisi uuden useamman kuukauden kestävän Reach the Peak -souvenirkampanjan. Kampanja perustuu Leaderboardilla kerättäviin pisteisiin ja joka kuukausi tavoiteltava pistemäärä muuttuu kuten sekin, mistä kätköistä saa minkäkin määrän pisteitä. Nyt on aika katsoa syyskuun 6. päivä alkavan toisen huipun pisteitä.

Reach the peak – Vinson

Kampanjan toisena vuorena huiputetaan Vinson, joka on Antarktiksen korkein vuori, jonka korkeus on 4892 metriä. Erikoisesti Vinson valikoitui syyskuun vuoreksi, vaikka yleensä vuorikiipeilijät huiputtavat Vinsonin joulu- tai tammikuussa, jolloin Antarktiksella on kesä ja vuoren seutuvilla lämpötilat vain -20 asteen pakkaslukemissa.

Syyskuun 6. päivä klo 15 (Suomen aikaa) alkavassa kampanjan kakkososassa ensimmäisen Vinson basecamp souvenirin saa 325 pisteellä ja toisen souvenirin Vinsonin korkeuden mukaisella pistemäärällä eli 4892 pisteellä. Alla on kampanjan kakkososan pistetaulukko, joka kertoo millaisia pisteitä saa minkäkin tyyppisistä kätkölöydöistä.

TehtäväPisteet
Kätkö, jolla on 10 tai enemmän suosikkipistettä600
Löydä Earthkätkö500
Löydä Adventure Labin yksi lokaatio450
Löydä multikätkö450
Löydä mysteerikätkö350
Kätkölöytö (muut kätkötyypit)325

Yhdestä kätkölöydöstä voi kuitenkin saada maksimissaan 600 pistettä. Merkittäviä muutoksia ei pistemääriin siis tässä kuussa tullut ja satunnaisesti kätköilevillekään tehtävä ei varmasti ole mahdoton.

Toinen osa päättyy 4.10. 2021 puolilta päivin UTC aikaa, joka on Suomen aikaa klo 15:00. Tällöin myös kampanjan kolmasvaihe alkaa. Palaamme kolmannen souvenirin pisteytyksiin myöhemmin, kunhan ne on julkaistu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.