Kesän souvenirkampanja: Wonders of the World

Facebookin puolella jo jokin aika sitten kerroin Bryan Rothin todenneen haastattelussa, että COVID-19 tilanteesta huolimatta jonkinlainen kesäkampanja tullaan näkemään. Ja nyt se on selvillä: Kesän souvenirkampanjana on Wonders of the World, jossa on tarjolla kolme uutta souveniria.

Seitsemäs ihme

Kesäkampanjassa kerätään maailman 7 modernia ja muinaista ihmettä. Oikeat ihmeet ovat ympäri maailman mutta kesäkampanjan ihmeet piilottelevat kätköissä, kuten aiemmassa Museon mysteerit -kesäkampanjassa. Alkaen elokuu 12. päivä klo 15:00 Suomen aikaa nämä ihmeet ilmestyvät kätköihin virallisessa Geocaching -sovelluksessa ja geocaching.com sivustolla. Sivuston ja sovelluksen avulla näitä voi myös käyttää hakukriteereinä. Yhteistyökumppanien sovelluksissa nämä eivät näy.

Kesäkampanjassa kerätään ensin 7 modernia ihmettä, joista saa ensimmäisen souvenirin ja sen jälkeen 7 muinaista ihmettä, joista saa toisen souvenirin ja kolmas souvenir “World Explorer” on bonus, jonka saa kahden edellisen suorittamisen jälkeen.

Toistaiseksi Wonders of the World -kampanjan sisältö eivät näy sovelluksessa eivätkä geocaching.comin kampanjasivulla vaan ilmestyvät sinne elokuun 12. päivä. Jos et kampanjaa näe sovelluksessa, varmista, että sinulla on sovelluksen viimeisin versio. Kampanjasivu on jo nähtävissä ilman sisältöä.

Mitä ihmettä?

Kampanjan ihmeet ovat siis virtuaalisia ikoneita, jotka ilmestyvät kätkökuvaukseen kampanjan alkaessa. Ihmeestä saa leiman kampanjapassiinsa, kun löytää kyseisen geokätkön ja kirjaa löytönsä nettiin. DNF, note ja muut loggaustyypit eivät palkintoa anna. Jos vahingossa kirjaa DNF:n ei myöskään login tyypin muuttaminen anna palkintoa vaan tässä tapauksessa pitää kirjata kokonaan uusi logi. Jos loggauksesi poistetaan jostain syystä kampanjan aikana, myös saamasi ihme katoaa. Nyt jos koskaan kannattaa siis pitää kynää mukana kätköillessä.

Tässä algoritmi kampanjan suorittamiseen:

  1. Käytä suodattimia löytääksesi tarvittavan ihmeen (=kätkö, josta haluamasi ihmeen saa)
  2. Etsi kätkö ja kirjaa löytösi, jolloin saat kyseisen ihmeen kampanjapassiisi
  3. Kerää kaikki modernit ihmeet, jonka jälkeen muinaiset ihmeet avautuvat etsittäviksi.
  4. Kerää kaikki muinaiset ihmeet kampanjapassiisi, jonka jälkeen saat myös kolmannen souvenirin nimeltään “World Explorer”
  5. Etenemistä voi seurata kampanjasivulta tai virallisesta Geocaching -sovelluksesta.

Ihmeitä voi etsiä niin premium- kuin perusjäsenet. Miiteistä ja Adventure Labeista ei ihmeitä ole luvassa. Muissa kätköissä voi olla yksi moderni ihme tai yksi moderni ihme ja muinainen ihme. Jos löydät kätkön, jossa on molempia ihmeitä, saat vain sen, jonka taso sinulla on sillä hetkellä suoritettavana. Eli jos et ole vielä kerännyt kaikkia moderneja ihmeitä, saat modernin ihmeen. Jos taas olet jo kerännyt kaikki modernit ihmeet, saat kätköstä muinaisen ihmeen. Ihmeet ovat kaikille kätköilijöille kätköissä samat. Eli jos kätköilet kaverin kanssa saatte molemmat samat ihmeet käymällä samat kätköt.

Wonders of the Wolrd -kampanjan suoritusaikaa on aina vuoden loppuun, joten mikään kiire tässäkään asiassa ei ole.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.