Karkauspäivä tulee ja matkalaisia arvonnassa taas

Pieni päivitys sekalaisista ajankohtaisista asioista: Karkauspäivä, CITO kevätkausi ja TMNT-matkalaisten arvonta. Näistä on siis tämä postaus tehty.

Karkauspäivä 2020

Joulu on kerran vuodessa vaan, mutta karkauspäiväpä on vain kerran neljässä vuodessa. Siksipä se on geokätköilijöiden piirissä päivä, jota odotetaan enemmän kuin joulua. Miksikö? No siksi, koska on mahdollista kätköillä päivän enemmän vuodessa. Ja se taas on tilastojen kannalta eri jännää, kun voi vuodessa saada 366 kätköilypäivää tai “värittää” sen viimeisen ruudun kalenterista, jolla ei vielä ole löytöjä. Moni tuoreempi kätköilijä on aloittanut aktiiviuran edellisen vuoden 2016 karkauspäivän jälkeen, jolloin tuo 29.2. puuttuu vielä kätköilytilastoista. Niinpä ensi lauantai on monien kätköilijöiden kalentereihin ympyröity kätköilypäivänä.

Ja mikäs sen mukavampaa kuin että tuosta päivästä saa myös souvenirin kerättyä. Etsimällä minkä tahansa kätkön (myös Adventure Labit kelpaa) tai osallistumalla miittiin 29.2. 2020 saa profiiliinsa uuden souvenirin.

CITO – kevätkausi

Kevät tulee ja lumet sulaa. Tai no ainakin kevät tulee, kun ei ole lunta juuri näkynyt. Sehän tarkoittaa sitä, että on aika kaivaa roskanpoimijat varastosta ja laittaa sopiva hanskat käteen sekä suunnata lähimpään CITOon pitämään huolta pelikentästämme eli luonnosta. Jos ihmettelet, mikä ihme se CITO on, niin vilkaise tämä vanhempi kirjoitus. Olit sitten kokenut CITOilija tai aloitteleva CITOilija, niin on hyvä tietää, että tänäkin vuonna keväällä ja syksyllä on kaksi jaksoa, jolloin CITO:n järjestämisestä tai osallistumisesta saa souvenirin profiiliin. Alla tarkemmat päivämäärät:

CITO 2020, kevätkausi
Sunnuntaista maaliskuun 1. päivästä aina sunnuntaihin toukokuun 31. päivä 2020 asti
Eli lyhyesti: maalis, huhti ja toukokuu.

CITO 2020, syyskausi
Tiistaista syyskuun 1. päivästä lähtien aina maanantaihin marraskuun 30. päivä 2020 asti.
Lyhyesti: Syys-, loka- ja marraskuu

Kummastakin kaudesta saa oman souvenirinsa.

Teenage Mutant Ninja Turtles -matkalaisten arvonta

Nickelodeon yhteistyössä Geocaching HQ:n kanssa jakoi arpomalla aiemmin liudan Turtles-aiheisia matkalaisia. Nyt luvassa on 1000 matkalaista lisää. Tällä kertaa kyseessä ei ole eri Turtles-hahmoja kuvaavat matkalaiset vaan rajatun painoksen TMNT Total Turtle Power -matkalaiset. Arvontaan pääse osallistumaan täällä. Osallistumisaikaa on viikko eli arvontaan osallistuminen loppuu 4.3.2020. Mutta kannattaa käydä klikkaamassa itsensä mukaan samoin tein, ettei unohdu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.