4. adventtiarvonta – Voita travel tag tai premium-jäsenyys

Kiven Alla -verkkokauppa on lahjoittanut meille viisi kappaletta piparkakkuammobox -travel tageja. Näitä travel tageja on saatavilla Kiven Alla -kaupasta ostosten kylkiäisenä. Yksi tagi, jos ostat vähintään 25 eurolla tai kaksi tagia jos ostat 50 eurolla. Suoraan tagia ei voi mistään ostaa. Tämän arvonnan kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuudet sellaiseen ilman ostopakkoa. Lisäksi tarjolla on yhdelle onnekkaalle Premium-jäsenyys vuodeksi. Ja jos olet jo premium-jäsen niin saat vuoden lisää.

3. adventin voittaja

Kolmannella viikolla pyysimme jakamaan jouluaaton geokätköilykokemuksen. Tehtävä oli toista viikkoa helpompi, mutta ensimmäistä vaikeampi, jos osallistuja määristä voi jotain päätellä. Jatkamme viimeisellä viikolla tällä hyväksi havaitulla linjalla siis. Kolmannen adventin voittaja on nimimerkki:

Wiilson

Onnea voittajalle! Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostilla travel tagin toimittamiseksi sinulle. Alla muutamia jouluaaton kätköilykokemuksia, joita kilpailuun lähetettiin. Kaikki eivät välttämättä ole täysin totta, mutta ei anneta sen tulla hyvien tarinoiden tielle 😉

2015 jouluna saatiin AnSaMaJa74 kanssa hullu idea lähteä pienelle joulutourneelle Suomea kiertämään. 23.12 starttailtiin Salosta ja takaisin palailtiin 27.12. Ei ollut majoituspaikoissa ruuhkaa, ihmetystä kyllä aiheutettiin =D Matkaan mahtui paljon naurua ja erittäin mukavia muistoja. Joroisten kirkolla onkipuuhat aiheutti pientä hymyä, mutta ei sitä kippoa nyt voinut jättää loggaamatta. Ja tämä oli juuri jouluaattona kun ihmiset innoissaan menivät joulukirkkoon. Kuhmossa oltiin koko hotellin ainoat asukkaan =D Koko paikkakunnalla ei ollut ainuttakaan ruokapaikkaa auki ja meillä tottakai aivan kamala nälkä. Tämä mukava respan nuori kaveri kehitteli itse meille hotellin ravintolassa ruoka-annokset ja kattoi ravintolan puolelle vain meitä varten hienon pöydän. Täytyy sanoa, että oli kyllä varmasti parhaimman makuinen kätkösapuska mitä on tullut syötyä 🙂 Aamulla painelin edeltä autoa lämmittämään ulos. Koko hotelli oli kiinni kun lähdettiin ja AnSaMaJa ei löytänyt sieltä ulos. Eksyi hotelliin =D Soitti sitten, että miten ihmeessä täältä pääsee ulos =D Päästii kuitenkin matkaa jatkamaan. Yhdellä rautatieasemalla oltiin päät katajapuskassa kun takaata kuuluu möreä miehenääni: “Mitäs jäbät duunaa?” Kumpikin nostettiin päät, niin että mitä? Miesääni toisti kysymyksensä johon me sitten kimitettiin, että geokätköähän me vaan etsitään =D Lähti sitten mies omiin töihinsä ja jätti meidät purkkia etsimään. Kokkolan majoituspaikka oli kokonaan unohtanut, että ollaan tulossa. Soittelin perään, että niin, meillä oli yhden yön varaus. Ai oli vai! Noh 20min niin olen paikalla. Ja kyllä omistaja sieltä sitten kaarteli päästämään meidät sisään. Keuruulla ei muuta majoitusvaihtoehtoa ollut kuin Ison kirjan majoitustilat. Siellä sormet jäässä ensin tappelin kassakaapin kanssa, että saisin avaimet. Masiina piippasi niin, että kuului, mutta ei auennut. Alkoi jo patterin varauskin hiipua koko masiinasta. Mutta onneksi sitten toimi niin päästiin yöksi. Siivoojat siellä olivat ihan ihmeissään kun sitten lämpökalsarit jalassa piipahdettiin illalla vielä pihalla käymään. Me oltiin ihan ihmeissään, kun tädit tomerasti kysyivät että ketäs te sitten olette. Oltiin jo yhtäsuusta vastaamassa että AnSaMaja74 ja DiipaDaapa =D Tänne oli aamupala pakattu jääkaappiin valmiiksi ja oli oikein joulutorttujakin ja glögiä. Tämä reissu nousee mieleen vaan joka joulunaika. Silloin katseltiin toisten facepäivityksiä jouluruoista ja joululahjoista. Me vaan köröteltiin ympäri Suomea ja syötiin mitä mistäkin mahdettiin saamaan. Aivan mahtava ja erilainen joulu!

 

Marraskuussa 2013 alkanut kätköilyuramme sai jouluaattona, 2013, hienon alun: löysimme ensimmäisen kätkömme, se oli mysteerikätkö ”Raakapuuta tehtaalle”, Äänekoskella ja kaiken huipuksi saimme siitä jaetun FTF:n. Paras joululahja!

 

Aatonaatto: Suunnitellaan parin kätkön hakua aatolle. Maisema on kauniin luminen, joten ajatus on ottaa koirat mukaan, ja kävellä mukavaa metsäautotietä siinä lumisessa kauniissa jouluisessa maisemassa, ja poimia jouluisen puun oksalla roikkuvat kätkö”koristeet”, ja kenties löytää vielä bonuksena sievä geokolikko seuraaviin seikkailuihin siirrettäväksi. Jouluaatto: Totuus iskee heti aamulla vastoin kasvoja, kun oven avaa. Tulee “vettä vinoon”, eli tuulee ja sataa, lumi on yön aikana hävinnyt jonnekin, ja koiratkaan eivät viihdy ulkona. Koska se pari purkkia pitäisi kuitenkin johonkin hulluun haasteeseen hakea, täytyy lähteä kerrostalolähiöön kastumaan vesisateeseen ja liukastelemaan jäisille kävelyteille, puista lentäneiden roskien sekaan. Navigointi pyörittää, kätköihin merkityt matkalaiset on kadonneet jo aikaa ja logivihkot on nihkeitä. Koko homman järjettömyys pyörii mielessä ja joulumieltä saa hakemalla hakea. Vaan löytyyhän se joulumieli, kun kotiin pääsee ja saa kaikessa rauhassa loggailla lämpöisessä, glögin ja pipareiden kera.
Monta muutakin mahtavaa tarinaa saimme, mutta jääköön ne ainakin toistaiseksi julkaisematta.

Neljännen adventin tehtävä

Jouluna syödään yleensä hieman liikaa. Monesti joulupäivien kätköloggauksista saa lukea, että etsitty kinkunsulattelukierroksella mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan. Siksipä kysymmekin mitkä ovat parhaat vinkit kinkunsulatteluun kätköilynmerkeissä. Pääseekö joulusuklaiden jälkeen kätköilemällä takaisin rantakuntoon?

Lähetä vinkkisi alla olevan linkin kautta ja anna yhteystietosi, niin olet mukana kolmannen adventin ja jouluaaton arvonnassa. Annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin tämän kilpailun järjestämiseen ja yhteydenottoon voittajaan. Jouluaaton arvonnan jälkeen kaikki kerätyt tiedot poistetaan. Osallistumalla hyväksyt, että jos voitat, kätköilynimimerkkisi kerrotaan tällä sivustolla ja tarinasi voidaan julkaista sivustolla, vaikket voittaisikaan.

Osallistu arvontaan

Olisimme iloisia jos kertoisit sivustostamme myös geokätköilykavereillesi ja pyytäisit heitä mukaan arvontaan sekä ehkä seuraamaan blogia Facebookissa tai sähköpostilla. Olisi aivan mahtavaa, jos saavutettaisiin 1000 seuraajan rajapyykki Facebookissa vielä ennen joulua.

Adventtiarvonta

Arvomme yhden travel tagin joka viikko ennen joulua ja vielä yhden jouluaattona. Toisella viikolla korotimme jo panoksia sen verran, että arvomme jouluaattona travel tagin lisäksi vielä vuoden premium-jäsenyyden Geocaching.com-sivustolle. Joka viikko tästä jouluun asti julkaisemme uuden kysymyksen/tehtävän blogissa. Jokaisena adventtina arvomme sillä viikolla kysymykseen/tehtävään vastanneiden kesken yhden travel tagin. Jouluaattona arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vielä yhden travel tagin ja vuoden premium-jäsenyyden Geocaching HQ:iin. Jos osallistut joka viikko, niin saat neljä “arpalippua” viimeiseen jouluaaton arvontaan.

Aikataulu

  • 25.11-1.12. 2018 ensimmäinen arvonta, mitä toivot geokätköilylahjaksi joulupukilta
  • 2.12.-8.12. 2018 toisen adventin arvontaan osallistuminen lähettämällä jouluaiheisen geokätköilykuvan
  • 9.12.-15.12.2018 kolmannen adventin arvontaan osallistuminen kertomalla ikimuistoisin jouluaaton kätköilykokemus
  • 16.12.-23.12.2018 osallistuminen neljännen adventin arvontaan kertomalla paras vinkkisi kinkunsulattelu geokätköilykierrokselle
  • 24.12.2018 viimeisen tagin ja vuoden premium-jäsenyyden arvonta kaikkien osallistuneiden kesken. Jos olet osallistunut joka viikko, on sinulla neljä arpalippua tässä arvonnassa.

Jouluaattona julkaisemme viimeiset voittajat.

2 comments

  1. Omaa kuntoani ylläpidän säännöllisillä kuntosalitreeneillä, yleensä kolme kertaa viikossa
    (eläkeläisellä on aikaa ja seniorikortilla pääsee edullisesti) sekä kävelylenkeillä. ”Valitettavasti” kaikki kotikaupungin kätköt on jo löydetty, mutta autolla pääsee kauemmaksikin, varsinkin traileille ja miitteihin.

  2. Kinkkuahan ei toki tarvi sulatella laisinkaan, jos sitä ei syö. Varmasti jaksaa paremmin, jos ei ole ahtanut mahaansa täyteen huonosti sulavaa, rasvaista lihaa. Joten vinkkini numero yksi on, että jos kätköilyintoa riittää joulun pyhinä, kannattaa pitäytyä vähintäänkin vegetaristilinjalla. Vegaaniaate on vielä tehokkaampi, ja mikäpä siinä, onhan lajin parissa muutenkin runsaasti extremistejä. Vaihtoehtoinen vinkki kaksi: kätköilijäporukalla voi lähteä yhdessä kierrokselle, jolloin mahansa painon alla hoippuvat kätköilijä parat kärrätään purkille esim. kottikärryillä. Jos lunta riittää, voi heitä myös vetää pulkalla. Lisävinkki: pulkan pohjalle lampaan talja, ettei pylly palele. Mainitulla tavalla kinkku sulaa parhaiten niiden kärrääjien ja pulkan vetäjien mahassa. Veto- ja kärräysvuoroa tietenkin vaihdellaan, jotta kaikki pääsevät tasapuolisesti osallisiksi homman eduista. Rantakuntoon pääsee valitettavasti vain ankarilla kieltäymyksillä siinä suhteessa, missä niitä jouluherkkujakin on nautiskeltu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.