Saatat olla geokätköilijä jos… -kampanja

Kesällä oli tarjolla useampi souvenir Hidden Creatures -kampanjassa ja syksyn CITO-viikkokin on vasta tulossa (15-23. 9. 2018), niin jo HQ:lta tulee ennakkotietoa uusista souvenireista.

“You might be geocacher if..” kampanjasta tihkui ennakkotietoa niukasti, mutta kyseessä on kamppis, joka kestää syyskuusta joulukuuhun ja hyödyntää aiemmista kampanjoista tuttua ystäväliigaa. Kampanjassa kätköilijä voi yksilönä kerätä pisteitä ansaitakseen erilaisiin kätköilypersoonallisuuksiin liittyviä souvenireja. Tarkkaa tietoa mitä on luvassa, ei vielä ole, mutta ehkäpä HQ:n listaamista persoonallisuuksista voi päätellä jotain. Personaallisuuksiksi HQ listaa: adrenaliininarkomaanin, kätköilyn erikoisasiantuntijan, sosiaalisen perhosen, matkaajien rakastajan. Ilmeisesti luvassa on tuttuun tapaan myös bonus souvenir, koska HQ vihjaa, että kerää kaikki persoonallisuudet tullaksesi ultimaattiseksi geokätköilijäksi. Lisätietoa kampanjasta on luvattu ensi viikoksi.

Mitä mieltä, vieläkö souvenirkampanjat jaksaa kiinnostaa?

P.s You might be a geocacher if -nimellä löytyy myös amerikkalainen geokätköilyryhmä Facebookista, jossa ideana on aloittaa jokainen postaus lauseella “You might be a geocacher if..” tai lyhennettynä YMBAGI. Kannattaa liittyä jos kiinnostaa keskustella kansainvälisemmin kätköilystä.

One comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.