Jaossa ilmaisia Treasure X – travel tageja

Aina silloin tällöin Geocaching HQ:lla on kaupallista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Viimeksi geokätköilyä käytettiin mainostamaan Disney Channelin Ducktalesia. Se tosin oli tarkoitettu vain Pohjois-Amerikkalaisille, mutta esimerkiksi aiemmin Magic The Gatheringia promottiin ympäri maailmaa ilmaisten matkalaisten muodossa. Nyt on jälleen uusi myös Eurooppalaisille kätköilijöille avoin kampanja, jossa mainostetaan TreasureX-leluja jakamalla ilmaisia travel tageja (miltei sama asia kuin travel bug, mutta lätkässä on jokin kuva).

Jaossa on Treasure X -matkaajia, jotka ottavat Treasure X -lelujen eri sankareiden hahmot: Goldcrown, Gold-Fin, Goldblade ja Pharaoh Loot Loot ovat valmiina aarrejahtiin. Voit pyytää geocaching.comilta omaa matkalaistasi alla olevasta linkistä. Matkalaisia on jaossa 5000 kappaletta ja ne arvotaan tietonsa jättäneiden kesken, joten varmaa ilmaisen matkalaisen saaminen ei ole. Mutta jos et yritä, et voi voittaa. Matkalaista voi pyytää 25.7. 2018 asti. Sen jälkeen osallistuminen ei onnistu. Osallistumalla sitoutuu aktivoimaan ja viemään matkalaisen johonkin kätköön kahden viikon kuluessa sen vastaanottamisesta.

Pyydä matkalaista

Treasure MIKÄ?

Jaa, että mikä Treasure X? Sama kysymys tuli itsellenikin mieleen ja pienellä googlailulla sain selville, että Treasure X on hiljattain lanseerattu keräilylelusarja. Ideana on ostaa Treasure X -paketti, josta löytyy hieman hiekalta vaikuttavaa materiaalia, josta kaivetaan aarre esiin mukana tulevilla työkaluilla. Yllätyksenä on siis mikä hahmo materiaalin sisältä paljastuu. Ja tietenkin sitten pitää kerätä koko sarja. Alla oleva video (englanniksi) selventää asiaa.

 

3 comments

  1. Kiitos Veelu kirjoituksestasi… Yksi tuollainen Treasure X matkaaja rantautui Suomeen eilen :-). Eli kannatti todella kysyä/Pyytää !

  2. Hienoa kuulla Ramirez2k, että arvonnassa tärppäsi! Me emme olleet tällä kertaa onnekkaita arvonnassa, mutta kivaa, että niin monet muut ovat Suomessakin matkaajan saaneet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.