Pull Together – Kätköilijähaastattelussa Pörröt: Nukkuuko FTF-hunttaaja kengät jalassa?

Pull Together -megassa yleisö pääsi kuuntelemaan mielenkiintoisia kätköilijähaastatteluja. Olimme tietenkin paikalla ja kuvasimme haastattelut. Alla näistä haastatteluista ensimmäinen, jossa viveka1 haastattelee pörröt-nimimerkkiä siitä, nukkuuko FTF-hunttaaja kengät jalassa vai ei? Pörröt-nimimerkillä on tätä kirjoitettaessa 1082 FTF:ää eli kätkön ensilöytöä plakkarissa. Tällä määrällä heillä on Suomen 5. eniten FTF:iä geocache.fi:n tilaston mukaan.

Haastattelun ääniraita ei ole paras mahdollinen, sillä kuvauspaikalla tuuli otti kameran mikrofoniin jonkin verran ja lisäksi paikan päälläkään ääni ei aina kunnolla kantautunut kuvauspaikalle. Mutta ehkä tämä on tyhjää parempi kuitenkin 🙂 Video julkaistu haastateltavan suostumuksella.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.