The Walking Dead -traili

Välillä vähän suuren maailman uutisia 🙂 Amerikan yhdysvalloissa on avattu The Walking Dead -traili, vaikka ei kovin pitkä sellainen. Kyseessä on 12 purkin kokonaisuus, jotka kierrättävät The Walking Dead -TV-sarjan maisemissa Woodburyssä, Georgiassa. Kyseistä sarjaahan on paljon kuvattu juurikin Woodburyssa, jossa kuvattiin mm. sarjan 3. ja 4. tuotantokausilla nähty Alexandrian kaupunki. Lista kierroksen kätköistä löytyy täältä. Joukosta löytyy esimerkiksi edelliseltä 6. tuotantokaudelta tuttu Saviors -selviytyjien leirin esittelevä kätkö (tukikohta lautasantennien varjossa).

The Walking Dead -traili on paikallisen matkailunedistämiskeskuksen ja paikallisten kätköilijöiden yhdessä tekemä. Virallista Geotouria kierroksesta ei ainakaan vielä ole tehty. Sen sijaan kaikki 12 kätköä kiertäneille on luvassa The Walking Dead -travel tag palkinnoksi. Homma toimii Geotourien tapaan eli turisti-infosta haetaan passi, johon jokaiselta kätköltä kerätään leima. Kun kaikki 12 leimaa on kasassa, saa täyttä passia vastaan travel tagin palkinnoksi. Kaikki geokätköilevät TWD-fanit: Ei muuta kuin suunnittelemaan reissua 🙂 Alla vielä uutisvideo aiheesta
WTVM.com-Columbus, GA News Weather & Sports

Suomessahan joskus suunniteltiin kätkösarjaa, joka perustui kuuluisien maalausten maisemiin. En muista ko. sarjan kätköjä nähneeni, joten taisi jäädä idea tasolla. Tampereella taas aikanaan oli Kummeli-kätkösarja, joka kierrätti Kummelista tutuilla paikoilla. Sekin taitaa pitkälti olla nykyisin arkistojen uumenissa. Tiedätkö kätköjä, jotka esittelevät elokuvien tai sarjojen kuvauspaikkoja? Jos niin vinkkaa kommentissa.

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.