Cachly -kilpailu

Arvioimme Cachly -kätköilysovelluksen iPhonelle perjantaina. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Cachly omaan iPhoneen. Cachlyssa oli paljon erilaisia ominaisuuksia ja sen innoittamana kysymmekin, minkä ominaisuuden haluaisit nykyiseen kätköilysovellukseesi?. Siis mikä ominaisuus käyttämästäsi kätköilysovelluksesta vielä puuttuu? Kerro vastauksesi kommentoimalla tätä postausta 14.2. klo 24:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Vastauksessa kerro siis mitä sovellusta käytät ja mikä ominaisuus siitä mielestäsi vielä puuttuu. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kaksi kappaletta latauskoodeja, joilla voi lunastaa Cachlyn ilmaiseksi. Huomaa, että tarvitset siis iPhonen, jotta voit palkintoa käyttää. Voit myös antaa latauskoodin kaverille halutessasi. Latauskoodi on voimassa vain rajatun ajan. Ladattu sovellus toimii koodin voimassaolon jälkeenkin.

Eli vielä kertauksena:

 1. Kommentoi tähän postaukseen minkä ominaisuuden haluaisit kätköilysovellukseen. Ominaisuus voi olla sellainen, joka käyttämästäsi sovelluksesta puuttuu, vaikka se jossain toisessa jo on tai sitten kokonaan uusi. Kerro myös mitä kätköilysovellusta tällä hetkellä käytät.
 2. Kaikkien 14.2. 2016 klo 24:00 mennessä tähän postaukseen kommentoineiden vastaajien kesken arvotaan kaksi latauskoodia, joilla Cachly:n voi ladata iPhoneen. Palkinnon arvo 4.99 eur.
 3. Voittajat ilmoitetaan 61°23° Tampereen Facebookissa ja tämän postauksen kommenteissa. Voittajan tulee ottaa itse yhteyttä osoitteeseen geoweellu (at) gmail.com

iTunesArtwork2x-1024

14 comments

 1. Offline kartat ja mahdollisuus käyttää MML karttoja. Tällä hetkellä käytössä c:geo ja cachebird rinnakkain. Cachebirdin ulkoasusta en pidä niin paljoa, mutta MML kartat + mml Offlinen vuoksi katson siitä välillä kätkön tarkemman sijainnin.

  Cachebirdissa taas toivoisin “normaalit” symbolit kätköille sekä offline kartan latauksessa myös paljon pienemmät alueet valittaviksi. Nyt pienin on 20km ja sen lataaminen tarkimmalle tasolle yleensä jumittaa puhelimen. Vaihtoehtona voisi hyvinkin olla myös 1km,2km,5km ja 10km.

 2. Käytössä tällä hetkellä Looking4cache Lite (paljon ominaisuuksia), Cachebird (topokartat) ja Groundspeakin appi (message center) kun kaikissa on jokin hyödyllinen ominaisuus. Ensinmainittu voisi olla ainoanakin käytössä jos siihen saisi Maanmittauslaitoksen kartat. Message center myös kiva mutta ei niin tärkeä.

 3. Geocaching siihen offline kartat, en varmaankaan osaa kaikkia ominaisuuksia edes käyttää ja maastomuodot olisi hyvä olla.

 4. Cachebirdillä en pysty tekemään kahta erilaista loggausta samasta kätköstä, esim. Find it ja Needs maintenance.

 5. Käytössä on Geocaching ja eniten olen kaivannut c:geosta tuttua mahdollisuutta nähdä helposti kavereiden loggaukset.

 6. Navigointimahdollisuus kätkölle autolla liikkuessa olisi mahdottoman hyvä, nykyisessä Geocachingin virallisessa app:ssä tuota mahista ei ole.

 7. Suurin ongelma intro-sovelluksessa on, ettei attributeja näy ollenkaan.. Usein se jää vaivaamaan. Samoin en pysty tekemään maintenance lokkauksia muden tai omaankaan kätköön. Myöskään lokkausta tehdessä siinä ohessa ei voi tiputtaa kulkevaista kätköön, joka tulisi tarpeeseen. Ennen tuli tuota vanhaa täyssovellusta käytettyä, mutta omaan makuun liian vanha. Jos nyt tuon saisin, siinä olisi kaikki, attributeista designiin!!

 8. Käytän geocaching.comin sovellusta iPhonessa, ja olen siihen ehkä liiankin tottunut. Kaipaan muutamaa asiaa.
  – Kirjanmerkkilistojen hakua sovellukseen
  – Autonavigiointia siten että voin itse valita käytettävän sovelluksen
  – Omien karttojen lisäämistä

 9. Suomen kielistä ohjelmaa ja vaikka kartat avaisi isoksi niin omat löydöt näkyisi keltaisena, eikä menisi normi kätkölaatikoiksi.

 10. Onni suosi tällä kertaa Johannaa ja HessuS:ää. Ottakaahan yhteyttä geoweellu ät gmail.com niin saadaan teille Cachly käyttöön 🙂 Onnittelut!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.