World Wide Flash Mob tulee taas

Joka vuotuinen maailman laajuinen World Wide Flash Mob -päivä tulee taas vuonna 2016. Ensi vuonna kolmastoista WWFM on 4.6.2016 klo 20:00 Suomen aikaa. Nyt sitten vain suunnittelemaan flash mobia ensi kesälle.

Jaa että mikä se World Wide Flash Mob (WWFM) on?

Lyhyesti sanottuna kyseessä on flash mob, joka tapahtuu ympäri maailmaa tismalleen samaan aikaan. Vuonna 2015 WWFM tapahtumia oli yhteensä 389 kappaletta yhteensä 40 eri maassa. Osallistujia tapahtumiin oli yhteensä yli 13 000. Jos flash mob ei ole tuttu siihen voi perehtyä tässä aiemmassa postauksessa. Tänä vuonna esimerkiksi Tampereella puhallettiin saippuakuplia flash mobina Keskustorilla. Miittisi osallistuu tapahtumaan, kun se täyttää tietyt ehdot ja miitin nimessä on mainittu WWFM XIII. Flash mob on luonteeltaan usein hyvin nopea, lyhyt yllättävä tapahtuma. Niinpä sellaista suunnitellessa kannatta huomata, että nykyiset miittejä koskevat ohjenuorat sanovat, että miitin vähimmäiskesto on 30 minuuttia. Usein tämä on pitkä aika flash mobille, joten kannattaa harkita olisiko joku kokoontuminen ennen tai jälkeen flash mobin osa miittiä.

WWFM -miitin järjestäjän tulisi ottaa myös ryhmäkuva ja kerätä osallistujamäärä tilastoja varten. Lisätietoja tapahtumasta löytyy englanniksi täältä.

wwfm_2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.