Wheel of Challenges – elokuun 2023 haaste

Huhtikuussa starttasi Wheel of Challenges -souvenirkamppis, jossa on joka kuukausi vaihtuva haaste ja jokaisesta haasteesta voi tienata uusia souvenireja. Jälleen on seuraava elokuun haaste selvillä ja tällä kertaa on tarjolla kaksi uutta souveniria.

Elokuun haaste on nimeltään Iconic cacher eli vapaasti kännettynä ikoninen kätköilijä. Eli elokuun 7. – syyskuun 3. päivä on tarkoitus kerätä erilaisia kätkötyyppejä eli ikoneita mahdollisimman monta erilaista.

Kaksi souveniria on tarjolla keräämällä seuraavat eri kätkötyypit:

Helppo souvenir löytämällä nämä kolme kätkötyyppiä

 • Tradikätkö
 • Adventure labin lokaatio
 • Event-kätkö

Vaikeamman souvenirin saa löytämällä seuraavat kätkötyypit:

 • Tradikätkö
 • Adventure labin lokaatio
 • Event-kätkö
 • Virtuaalikätkö
 • Earthkätkö
 • Multikätkö
 • Mysteerikätkö
 • Letterbox Hybrid

Helpomman souvenirin löydöt tietenkin lasketaan mukaan myös vaikeamman souvenirin löytöihin. Event-kätköstä ei ollut tarkennusta, mutta oletettavasti mikä tahansa event-kätkö kelpaa eli miitti, CITO, Mega tai Giga. Jos olet suuntaamassa tämän vuoden UrbanHEL-megaan Helsinkiin, niin siellä suunnalla on ehdotus Icon run -kätkökierroksesta, jolla tämän kuukauden haasteen voi hoitaa yhdellä kertaa, mikäli näitä kätköjä ei ole aiemmin hakenut.

One comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.