Wheel of Challenges – kesäkuun 2023 haaste

Huhtikuussa starttasi Wheel of Challenges -souvenirkamppis, jossa on joka kuukausi vaihtuva haaste ja jokaisesta haasteesta voi tienata uusia souvenireja. Nyt on kesäkuun haaste selvillä ja siitä on luvassa maksimissaan kolme souveniria.

Kesäkuun haaste on Out and About eli vapaasti käännettynä pysy liikkeessä. Haasteessa on ideana nähdä monenako kuukauden päivänä etsit geokätkön. Haasteessa on kolme tasoa, josta kustakin saa souvenirin.

  • Helppo – kätköile viitenä eri päivänä haasteen aikana
  • Medium – Kätköile kymmenenä eri päivänä haasteen aikana
  • Vaikea – Kätköile 20 eri päivänä haasteen aikana

Haasteen aikaväli on siis kesäkuun 5. päivä aina heinäkuun 2. päivä asti. Seuraava heinäkuun haaste selviää puolestaan 27.6. 2023. Yksinkertaista siis. Ja helppoa niille, jotka muutenkin ylläpitävät kätköilyputkea.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.