Signaalin labyrintti – osa 5

Huhtikuuhun 2023 asti kestävä Signaalin labyrintti -souvenir kampanja on ehtimässä viidenteen osaansa. Huomenna maanantaina 5. joulukuuta alkaa kampanjan seuraava vaihe ja Signal-sammakolla on uusi labyrintti selvitettävänä ja siten myös kaksi uutta souveniria tarjolla. Jos sinulla ei vielä ole kahta tällä hetkellä tarjolla olevaa souveniria hankittuna, niin alkaa olla viimeiset hetket käydä etsimässä muutama geokätkö ja kirjata ne löydetyksi, jotta saat labyrinttiseikkailun 4. osan souvenirit kerättyä.

Pako linnasta – escape the castle

Lokakuussa alkaneessa neljännessä osassa kätköilijät auttoivat Signal-sammakon pois pensaslabyrintista. Selkeästi Geocaching HQ ajaa sisään kakkosmaskottia Tracker-koiraa, sillä taustatarinassa Signal pääsi Trackerin avustuksella ulos pensaslabyrintista. Pensaslabyrintin uloskäynnillä parivaljakkoa on vastassa kivilinnan portti, jonka takana seuraava haaste jo häämöttää. Ja linnasta pääsee pois etsimällä kätköjä ja kätköistä voi löytää virtuaalisia lyhtyjä, jotka nopeuttavat matkaa. Lyhdyt näyttävät tältä.

Kätköilijälle on siis taas tarjolla kaksi uutta souveniria, jotka saa keräämällä pisteitä 5.12.2022 klo 14 alkaen. Pisteitä kerätään etsimällä kätköjä ja välillä kätköloggauksen yhteydessä saattaa saada lisäpisteitä, jos löydön mukana pelaaja saa lyhdyn. Lyhdyt toimivat samaan tapaan kuin aiemmat bonuselementit eli ne ilmestyvät sattumalta kätkölöydön yhteydessä. Jos ryhmä kätköilijöitä käy samalla kätköllä, voi joku ryhmästä saada lyhdyn ja toiset ei eli lyhdyn saaminen on ihan tuurista kiinni.

50 pisteellä on oikeutettu ensimmäiseen souveniriin ja 500 pistettä oikeuttaa toiseen souveniriin ja auttaa signaalin pois linnasta

Alla on tämän kerran labyrintin pistetaulukko

Löytö Adventure Lab -kätkön yhdeltä lokaatiolta (välipiste) 10
Osallistuminen miittiin (mikä tahansa miittityyppi)35
Löytö mysteerikätköltä30
Löytä multikätköltä30
Löytö letterbox-kätköltä25
Löytö kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä20
Löydä Signaalin labyrinttiesine (tällä kertaa lyhty)50
Löytö miltä tahansa muulta kätköltä15

Maksimipistesaldo, minkä voi yhdeltä kätköltä kerralla saada on 85 pistettä (miitti + lyhty).

.

2 comments

  1. Kuvaa kohtuu hyvin tuuriani. Kaikki matkamuistot olen saanut kerättyä, mutta noita labyrinttiesineitä ei ole matkalla näkynyt. Luullakseni.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.