Signaalin labyrintti – osa 3

Huhtikuun alussa starttasi vuoden kestävä souvenir-kampanja Signaalin labyrintti. Ensi maanantaina 1. elokuuta alkaa taas kampanjan seuraava vaihe ja Signal-sammakolla on uusi labyrintti selvitettävänä ja siten myös kaksi uutta souveniria tarjolla. Jos sinulla ei vielä ole kahta tällä hetkellä tarjolla olevaa souveniria hankittuna, niin alkaa olla viimeiset hetket käydä etsimässä muutama geokätkö ja kirjata ne löydetyksi.

Mysteerinen luola

Kesäkuussa alkaneessa labyrinttikampanjan toisessa osassa kätköilijät auttoivat Signalin pois suolta. Elokuussa alkavassa kolmannessa osassa tavoite on päästä ulos mysteerisestä luolasta. Kampanja alkaa klo 15 Suomen aikaa elokuun 1. päivä ja taas on kaksi kuukautta aikaa ennen kuin kampanjan seuraava vaihe alkaa.

Mysteerisessä luolassa asuu myös peikko, joka on pelottava kaveri, mutta kovimmankin peikon sydän sulaa ja kasvoille leviää hymy, kun hän näkee jalokiviä. Niinpä alla olevan kuvan mukaiset timantit ovatkin kolmannen labyrintin erikoisesineitä, joita löytämällä saa lisäpisteitä. Toki pääasiassa tälläkin kertaa pisteitä saa kätköjen löytämisestä. Satunnaisesti kätkölöydöistä saatavat jalokivet vain tuottavat lisäpisteitä. Eli jos porukalla kätköilee ja kaikki kirjaavat saman kätkön löydetyksi, niin kaikki eivät kuitenkaan välttämättä saa jalokiveä saman kätkön löydöstä.

Jälleen on tarjolla kaksi souveniria, joista ensimmäisen saa 50 pisteellä ja toinen heltiää 500 pisteellä. Alla on tämän mysteerisen luolan pistetaulukko.

Löytö Adventure Labin yhdeltä lokaatiolta10
Löytö kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä30
Osallistuminen miittiin, CITOon, yms.30
Löytö Earthcachelta30
Löytö multikätköltä20
Löytö mysteerikätköltä20
Jalokiven löytäminen50
Muut kätkölöydöt15

Eli kovin edellisen kaltaiselta vaikuttaa tämäkin jakso. Eiköhän tämäkin tule melko helposti täyteen ihan normaalisti kätköillen tai Seattlen 20-vuotisjuhlareissulla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.