Vuoden 2022 souvenireja

Vuosi 2021 saatiin pakettiin ja vuosi 2022 on hyvässä vauhdissa varmasti monilla jo myös kätköilyn tiimoilta. Vielä tänään ehtii hakea myös vuoden ensimmäisen souvenirin “Once Upon a Time 2022”, jonka saa etsimällä minkä tahansa kätkön 8.1.2022 mennessä. Mutta mitä muita souvenireja onkaan jo varmistunut vuodelle 2022?

Souvenirit vuonna 2022

Alla listaus jo varmistuneista souvenireista vuodelle 2022. Toki mahdollisista megatapahtumista ja HQ:n 20-vuotisjuhlista on luvassa omat souvenirinsa, mutta alla olevassa listassa on tiettyyn ajankohtaan sidotut souvenirit.

  • Once Upon a Time 2022: 1.1.-8.1.2022
  • Deuces Wild: 22.2.2022
  • Cache In Trash Out®, Season 1: 1.3.2022 – 31.5.2022
  • Blue Switch Day: 30.4. – 2.5. 2022
  • International Geocaching Day: Elokuun 20. päivä
  • Cache In Trash Out®, Season 2: 1.9.-30.11.2022
  • International EarthCache Day: 8.-9. 10.2022
  • Goodbye 2022: 25.12-31.12.2022

Aika perinteiseltä setiltä siis vaikuttaa. Vuoden erikoisuutena näin etukäteen näyttäisi olevan Deuces wild helmikuussa, joka varmasti liittyy jännittävään päivämäärään. Lisäksi varmasti luvassa on uusia kampanjoita, joista souvenireja kertyy lisää.

Maakohtaiset souvenirit

Viime vuosina Geocaching HQ on lisännyt maakohtaisia souvenireja yhden kuukaudessa. Jos et tiennyt, niin kaikista maista ei vieläkään saa souvenireja, koska niille ei ole niitä tehty. Sen sijaan esimerkiksi USA:sta ja Saksasta on saanut myös osavaltiokohtaisia souvenireja. HQ on tehnyt töitä lisätäkseen maakohtaisia souvenireja, mutta niiden lisääminen on ollut sen verran työlästä, että tahti on ollut hidas.

Nyt HQ on päättänyt, että kaikki merkittävät alueet tulevat saamaan oman souvenirin seuraavan kahden vuoden kuluessa. Tätä varten he ovat tehneet muutoksia souvenirtaiteen lisäämisen prosessiinsa ja saaneet sen nopeaksi. Niinpä tänä vuonna jokaisena kuukautena saamme 10 uutta maakohtaista souveniria eli vuonna 2022 tulee 120 uutta maakohtaista souveniria. Koska määrä on suuri, on HQ päättänyt, ettei se kerro jokaisesta uudesta souvenirista erikseen. Eli se voi olla, että kätköilijän profiiliin vuoden aikana tupsahtaa yksi jos toinenkin souvenir huomaamatta. Etenkin jos on kätköillyt paljon ulkomailla.

Locationlessille vuosi jatkoaikaa

Viime vuoden lopulla moni kyseli minulta suoraan, että eikös se Locationless ole haettavissa vielä vuoden 2022 ajan myös. Ja näinhän se on. HQ oli melko hiljaisuudessa muuttanut tuota ajankohtaa vuodella eteenpäin, vaikka ei se nyt mikään iso homma ole vähän roskia keräillä kätköreissun ohessa, niin saa Locationlessin suoritettua. Mutta tietysti kiva uusien kätköilijöiden kannalta, että hekin saavat Locationlessin kirjattua.

Eli ei muuta kuin GC8NEAT kätkökuvaukseen ja kirjaamaan löytö, kun oma-aloitteiset siivoustalkoot on pidetty.

Jos haluat souvenirit suoraan omaan kalenteriin, niin tsekkaa tämä aiempi kirjoitus.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.