Adventure Lab -krediittien uudet kriteerit

Adventure Labeja alkaa olla jokainen niemi ja notkelma myös Suomessa täynnä. Aiemmin kirjoitimmekin oman seikkailun tekemisestä. Edelleen jokainen premium member, joka täyttää kriteerit, saa Adventure Lab -krediitin, jolla pääsee tekemään oman seikkailun. Nämä tutut kriteerithän ovat:

  1. Olet premium-jäsen
  2. Sinun tulee olla suorittanut kaksi Adventure Lab -seikkailua
  3. Sinulla ei ole Adventure Lab -krediittiä tai aktiivista Adventure Labia.

Tämän lisäksi Geocaching HQ päivitti nyt hieman ohjeistusta koskien Adventure Lab -krediittejä. Kokosimme tähän kirjoitukseen tärkeimmät kohdat, mistä on kyse.

Geocaching Adventure lab

Krediittejä, krediittejä

Ensimmäisenä Geocaching HQ kertoo, että uudessa Adventure Labien krediittien jakamista koskevassa prosessina on edelleen aiemmin mainitut kolme kriteeriä. Kriteerit täyttävien kätköilijöiden joukosta HQ edelleen säännöllisesti valitsee kätköilijöitä, jotka sijaitsevat maantieteellisessä sijainnissa, johon HQ haluaa lisää Adventure Labjea. HQ kuitenkin haluaa, että mahdollisimman monella kätköilijällä, joka haluaa labin tehdä, on siihen mahdollisuus.

Toiseksi HQ mainitsee, että heidän ykkösprioriteettina on antaa kaikille kriteerit täyttäville premium-jäsenille yksi krediitti. Jos ei ole krediittiä vielä saanut, voi sitä pyytää tällä lomakkeella. Kaikissa jaetuissa labeissa on viisi sijaintia paitsi, jos labi tehdään kaupallisessa yhteistyössä. HQ muistuttaa, että jos omistaa useampia tilejä geocaching.comiin, tulisi labia hakea vain yhdellä tilillä.

Kolmantena uusissa ohjeistuksissa on isoin muutos aiempaan: Enää adventure labien tekemiselle ei ole takarajaa. Jos olet saanut krediitin, ei se sinulta poistu, vaan voit käyttää ihan niin kauan kuin haluat seikkailun rakentamiseen. Aiemmin labikrediitit vanhenivat muutaman kuukauden päästä.

Geocaching HQ myös kertoo, että aikovat jatkossa antaa myös silloin tällöin mahdollisuuden toiseen tai jopa kolmanteen kredittiin eli jo seikkailun tehneet pääsevät tekemään toisen tai kolmannen seikkailun. Nämä lisäkrediitit jaetaan satunnaisesti huomioiden myös maantieteellinen jakauma eli labeja jaetaan ympäri maailman. HQ lupaa, että ensimmäisen kuuden kuukauden aikana vuonna 2021 satunnainen lisäkrediittien arvonta tapahtuu vähintään kahdesti. Jos et ole vielä tehnyt yhtään Adventure labia, mutta saat ensimmäisen seikkailusi valmiiksi ennen maaliskuun viimeistä päivää 2021, olet mukana ensimmäisessä lisäkrediitin arvonnassa. Ja ne jotka ovat julkaisseet seikkailunsa kesäkuun 30. päivään mennessä, ovat mukana vuoden 2021 toisessa arvonnassa. Ja näissä arvonnoissa voi siis saada lisäkrediittejä uusien labien tekemiseen.

Jos saat sähköpostia, että olet saanut uuden Adventure lab krediitin, voi kyseessä olla uusi krediitti tai sitten vain muistutus aiemmin saamasta krediitistäsi, jota et ole vielä käyttänyt.

Toistaiseksi Adventure Lab krediittien siirtäminen käyttäjätililtä toiselle ei onnistu. Jos et aio käyttää krediittiäsi, sen voi vaan jättää odottelemaan. Ehkä inspiraatio tehdä seikkailu iskee myöhemmin. Jos taas ei, niin krediitistä ei tarvitse sen kummemmin välittää.

Geocaching HQ muistuttaa myös, ettei ole tarpeen ottaa heihin yhteyttä saadakseen krediitin tai pyytääkseen jatkoaikaa labin tekemiseelle. Jatkossa labin tekemisellä ei ole määräaikaa ja krediittejä voi saada vain satunnaisissa arvonnoissa. HQ ei niitä anna pyynnöstä.

Tässä vielä linkki alkuperäiseen Geocaching HQ:n ilmoitukseen aiheesta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.