CacheCon 2021

Kaipaatko miittejä? Niin kaipaa moni muukin. Valitettavasti niitä ei ole voinut hetkeen järjestää COVID-19 pandemian vuoksi ja nyt kun rokotukset näyttävät viivästyvän, niin nähtäväksi jää koska seuraavan kerran päästää kasvotusten tapaamaan. Ei ainakaan ennen helmikuun loppua. Toivotaan kuitenkin, että rokotukset etenevät ja kesäkuun mega voidaan järjestää Suomessa suunnitellusti. Virtuaalieventtejä ei voida järjestää, koska Geocaching HQ on rajannut, että geokätköily perustuu sijaintitiedon käyttämiseen ja se ei toteudu virtuaalimiitissä. Mutta mikään ei tietenkään estä järjestämästä epävirallista miittiä virtuaalisesti. Sama pätee megatapahtumaan. Tähän ajatukseen ovat iskeneet Geocachetalk -podcastin tekijät ja järjestävät tulevana lauantaina 30.1. 2021 epävirallisen virtuaalisen geokätköilytapahtuman verkossa.

Worldwide CacheCon 2021

Tulevana lauantaina järjestetään siis maailmanlaajuinen virtuaalitapahtuma CacheCon 2021 verkossa. Näyttää siltä, että tapahtuma on käytännössä Youtube- livestriimi. Tapahtuman järjestämisajankohta on 30.1. 2021 klo 10-19:00 CST aikaa. Suomen ajassa tuo tarkoittaa sitä, että tapahtuma alkaa iltakuudelta ja jatkuu aina aamukolmeen asti.

Tässä tapahtuman ohjelma Suomen aikaan muutettuna

  • 18:00 Avajaisseremonia ja pääpuheenvuoro Bryan Roth Geocaching HQ:sta
  • 19:00 Kätkötarkastaja ja HQ lackey -paneelikeskustelu
  • 20:00 Virtuaalinen kierros Geocaching HQ:ssa ja Signal-kahviossa
  • 21:00 Kätköilyä pandemia-aikana: Adventure Labit, virtuaalikätköt ja Earthkätköt
  • 22:00 Geokätköily sopii kaikille: perheille, lapsille, liikuntarajoitteisille
  • 23:00 Vempainkätköpaneelikeskustelu ja vempainkätköjen esittelyä
  • 24:00 Kätköilyä ympäri maailman: valokuvia & videoita
  • 01:00 Matkalaiset
  • 02:00 Päätösseremonia ja Travel Bugs-bändin konsertti
  • 03:00 Loppu

Nähtäväksi jää kuinka pitkiä ohjelmanumerot todellisuudessa ovat ja onko ohjelmassa taukoja. Tapahtuma on englanniksi. Mahdollisesti palaamme aiheeseen, jos tapahtumassa jotakin tärkeää julkistetaan. Tapahtuma talletetaan, joten sen pääsee halutessaan katsomaan jälkikäteenkin. Lisätietoja löytyy tapahtuman sivuilta. Striimiä pääsee sitten aikanaan seuraamaan esimerkiksi alta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.