GIFFin parhaat

Tänä vuonna oli luvassa kansainvälisessä geokätköilyelokuvafilmifestivaaleissa eli GIFF:ssä (Geocaching International Film Festival) välivuosi geokätköilyn 20-vuotisjuhlien vuoksi. Tietysti pandemia tilanne huomioon ottaen tämä meni paremmin kuin piti, sillä ainakin itse olisikin kokenut suurta tuskaa jos olisin panostanut filmifestarijärjestelyihin edellisten vuosien tapaan ja työ olisi uhannut valua hukkaan. Nyt tuota pelkoa ei ollut.

Ihan kokonaan ilman GIFF-filmiä ei tarvitse kuitenkaan tänäkään vuonna olla, sillä Geocaching HQ on koonnut aiempien seitsemän vuoden parhaat elokuvat yhdeksi lähes kaksituntiseksi videoksi. Videon voit katsoa alta.

Nähtäväksi jää tuleeko GIFF-tapahtumaa ensi vuonnakaan, koska ainakin Seattlen 20-vuotisjuhlallisuudet on kaavailtu ensi vuodelle ja se oli alkuperäinen syy GIFF-tapahtuman välivuoteen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.