Haluatko tehdä Lab-kätkön?

Oletko halunnut päästä tekemään Adventure Lab -kätkön, mutta aiemmissa arvonnoissa ei ole tärpännyt? No nyt sinulla on mahdollisuus päästä sellainen tekemään, mikäli täytät seuraavat ehdot:

  1. Sinun tulee olla premium-jäsen geocaching.com sivustolla
  2. Sinun tulee olla löytänyt vähintään kaksi Adventure Lab -kätköä
  3. Sinulla ei ole Adventure lab credittejä ja et ole aiemmin tehnyt labia.

Jos täytät yllä olevat ehdot ja haluat tehdä labin, niin suuntaa tänne ja hae oikeutta tehdä lab-kätkö. Taannoisen Bryan Rothin (geocaching.comin toimitusjohtaja) haastattelun mukaan kaikki halukkaat, jotka eivät ole aiemmin päässeet omaa seikkailuaan tekemään, saavat sellaisen tehdä.

Jos joku kritisoi ehtoja, että miksi vain premium-jäsenet saavat tehdä labeja, niin geocaching.com on jo pitkään luvannut, että premium-jäsenet saavat ensimmäisenä kaikki uudet ominaisuudet käyttöönsä ja tämä on yksi tapa, miten Geocaching HQ promoaa premium-jäsenyyttä.

Geocaching Adventure lab

Muita “huhuja”

Bryan Roth oli geocaching.comin podcastissa haastateltavana ja lupaili myös muutaman muun asian, jotka on syytä mainita tässä. Tietenkin nämä ovat sinänsä vielä huhupuhetta, koska mitään konkreettista ei ole uutisoitu, mutta uskoisin, että jossakin vaiheessa toteutuvat, kun kyseessä on kuitenkin päämajan pomo, joka näistä kertoi.

Roth mainitsi, että Adventure Lab -kätköt olisivat jossain vaiheessa vielä tänä vuonna tulossa mukaan viralliseen Geocaching -sovellukseen. Mahdollisesti myös geocaching.com -sivustolle, mutta Roth mainitsi vain virallisen sovelluksen. Tämä olisi sinänsä hyvä uudistus, koska tällöin labit eivät tarvitsisi erillistä sovellusta ja riittäisi jos on ladannut virallisen geocaching -sovelluksen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että labit olisivat saatavilla myös muissa yhteistyötahojen sovelluksissa, kuten Cachlyssa tai C:geossa. Ehkä tämä on yksi tapa, miten Geocaching HQ yrittää houkutella kätköilijöitä käyttämään virallista sovellusta, kuten ensi viikolla alkavan kesäkampanjan ikonitkin.

Toinen asia, mistä Roth on maininnut, on AR-kätköt. AR-kätköthän olivat vuonna 2019 tehty kokeilu, jossa hetken aikaa sai tehdä lisätyn todellisuuden kätköjä. Suurta suosiota kokeilu ei ainakaan kätkömäärissä mitattuna Suomessa saanut, vaikka AR-kätköt ovat vierailijoiden mielestä varsin tykättyjä olleetkin. AR-kätköistä Bryan Roth mainitsi, että ovat tavalla tai toisella tuomassa niitä geokätköilyyn mukaan vielä tämän vuoden aikana, mutta ei suostunut kertomaan aiheesta lisää. Ehkä saamme AR-labit? Tai sitten jotakin muuta, aika näyttää, mutta mielenkiintoinen juttu kuitenkin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.