Video: Näin käytät Adventure Lab – sovellusta

Ensi viikonloppuna moni suomalainen kätköilijä suuntaa Lahteen, sillä siellä käynnistyy vuoden kolmas ja viimeinen megatapahtuma. Lahden Askontalossa on luvassa päivällä esityksiä ja kauppiaita myymässä geokätköilyyn liittyvää tavaraa. Illalla sitten aukeavat tapahtuma-alueen Lab-kätköt. Lisäksi Lahden alueella on tapahtuman ajan labeja kierrettävänä. Nykyään megat saavat maksimissaan viisi Adventure Lab -seikkailua, jolloin labeja voi olla peräti 50 tarjolla megatapahtuman ajan.

Lahden megan järjestäjien pyynnöstä tein videon “Näin käytät Adventure Lab -sovellusta”. Alta pääset katsomaan videon. Ja jos jokin asia jäi videon jälkeenkin askarruttamaan mieltä, niin aina voi kysyä. Eli ei muuta kuin lataamaan sovellusta ja valmistautumaan siltäkin osin vuoden viimeiseen mega-viikonloppuun.

P.S. Lisätietoja Lahden megatapahtumasta löytyy osoitteesta https://mastojenloisteessa.fi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.