Vuodenvaihteen 2018-2019 souvenirit

Mahtavan hieno geokätköilyvuosi 2018 lähenee loppuaan, vaikka toki sitä on vielä reilu 1 ½ kk jäljellä. Joka tapauksessa HQ on paljastanut jo perinteiset vuodenvaihteen souvenirit. Luvassa on jälleen kaksi souveniria: Yksi vuoden viimeisenä päivänä ja yksi vuoden 2019 ensimmäisenä päivänä. Souvenirien tienaaminen on helppoa: Etsit vain yhden kätkön (tai osallistut kätköilytapahtumaan) 31.12. 2018 ja 1.1. 2019. Siinä kaikki ja kaksi uutta souveniria on sinun.

Kätkötyypeistä melkeinpä kaikki käyvät souvenirin ansaintahommaan. Alla tarkka lista:

 • Tradi
 • Multi
 • Virtuaali
 • Letterbox
 • Event-kätkö
 • Mysteerikätkö
 • Webcam
 • CITO
 • Earthkätkö
 • Mega-event
 • Wherigo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.