Kolmas YMBAGI-souvenir: Social Butterfly

Geocaching HQ:n talvikamppis jatkuu ja ensi viikosta alkaen on vuorossa jo kolmas YMBAGI (You might be a geocacher if) -souvenir. Kolmannessa haasteessa tehtävänä on kerätä henkilökohtaisesti 70 pistettä frendiliigassa. Kolmas haaste alkaa 29.10.2018 ja jatkuu aina joulukuun 3. päivään asti. Haaste starttaa ja loppuu keskipäivällä UTC-aikaa eli klo 14 Suomen aikaa (mikäli osasin huomioida kellojen siirtelyn tässä oikein).

Nimensä mukaisesti kolmas haaste suosii sosiaalisia perhosia eli miiiteistä saa eniten pisteitä kolmannessa YMBAGI-haasteessa. Pisteytys löytyy alla olevasta taulukosta.

Kirjaa löytö kätkölle, jolla on alle 10 suosikkipistettä 5
Kirjaa löytö kätkölle, jolla on yli 10 suosikkipistettä 10
Osallistu eventtiin (miitti, CITO, MEGA, GIFF-tapahtuma) 15
Pudota matkaaja kätköön 1

Marraskuun haastekaan ei siis kovin paljon vaadi. 5 miittiä tai 7 suosittua kätköä tai 14 mitä tahansa kätköä. Sopivalla yhdistelmälläkin saa homman kasaan helposti, jos ei kotinurkilla satu olemaan miittejä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.