Kesäkamppis Hidden Creatures tuo 13 uutta souveniria

Aiemmin tälläkin sivustolla mainitusta Hidden Creatures -kesäkampanjasta tihkuu uusia tietoja. Luvassa on yhteensä 13 uutta souveniria aktiivisille kätköilijöille. Souvenireja saa etsimällä kätköjä ja osallistumalla miitteihin. Jokaisesta kätkölöydöstä ja miitistä on luvassa yksi piste. Souvenireja ja “piilotettuja otuksia” on luvassa seuraavan taulukon mukaisista löytömääristä.

Isojalka (bigfoot) on luvassa ensimmäisestä kätkölöydöstä ja etsimällä kaksi kätköä lisää on luvassa toinen souvenir Keiju (Fairy), jne. Kampanja on käynnissä 27.6. alkaen aina 25.7. asti. Hieman mystisesti tosin HQ:n sivuilla mainitaan, että joka viikko luvassa on uusi asuinympäristö (habitat), joka tuo mukanaan uudet piilotetut otukset. Tämä vihjaisi siis siihen suuntaan, ettei kaikkia “jemmamöllejä” voisi hakea heti ensimmäisellä viikolla etsimällä sata kätköä. Ensimmäisellä viikolla on luvassa metsässä asuvat piilotetut otukset ja viimeisellä viikolla taianomaiset otukset, jotka elävät tähtien joukossa.

Heti alusta asti ei tarvitse ehtiä mukaan, kunhan etsii riittävän määrän kätköjä ennen kampanjan päättymisaikaa. Kätköt tulee myös kirjata löydetyksi ennen kampanjan päättymistä. Tällä kertaa kesäkampanja ei siis hyödynnä Ystäväliigaa (Friend league), vaan souvenirit kerätään perinteiseen tyyliin. Souvenirithan löytyvät omasta profiilista geocaching.com sivulla tai geocaching mobiilisovelluksesta.

2 comments

    1. Terve Ansu,

      Kapps kehveliä. Tuota kalenteria tuli hieman säädettyä yhdessä välissä ja sinne lipsahti liian varhainen alkamisajankohta. Nyt on korjattu. Kiitos kun ilmoitit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.