Attribuuttien uusi ilme

Geocaching HQ päivitti eilen attribuuttien visuaalista ilmettä geocaching.com sivustolla. Attribuuttien uusi ilme on ollut mobiilisovelluksessa käytössä jo hetken aikaa. Taustalla muutoksessa on se, että vanhat attribuutit olivat kuvakooltaan pieniä, eivätkä vastaa nykypäivän suuriresoluutioisten näyttöjen vaatimuksia. Uudistuksessa tutut attribuutit saivat myös vähän uutta ilmettä. Nimet ja attribuuttien tarkoitus ei muuttunut mitenkään, emmekä saaneet uusia attribuutteja.

Esimerkiksi Suositellaan lapsille attribuutti edelleen tarkoittaa, että kätköä suositellaan etenkin lapsille. Mutta attribuutti on saanut uuden ulkoasun. Alla kuvat ennen ja jälkeen muutoksen:

 

Vastavaasti esimerkiksi huoltopyynnön symboli muuttui vanhasta “Sveitsin lipusta” punaiseksi jakoavaimeksi.

WBXhwul_xGp8-qDdwRJK95ON_NiDu5xAz5pIydFA4xVxU0QWloDUUESY1mBz8voliE_Oz2JRukKcga4T

Jotkut muutokset ovat vähemmän radikaaleja. Esimerkiksi metsästys attribuutista lähti eläin pois ja jäljelle jäi pelkkä tähtäin. Attribuuteista poistui myös uudistuksen myötä värit pl. huoltoattribuutti. Nyt siis UV, Wireless Beacon ja Lost & Found attribuutit ovat mustavalkoisia, kun niissä ennen oli violettia, keltaista ja punaista. Uusissa attribuuteissa myös kulkupelit ja henkilöt osoittavat nyt samaan suuntaan (paitsi bussi 🙂 ).

 

Alla vielä kaikki attribuutit uudella ilmeellä. Mitä mieltä olet uusista attribuuteista? Ovatko ne ymmärretävämpiä vai ei? Entä ovatko ne selkeempiä kuin vanhat?

3 comments

  1. Tässäkö syy, kun lumikenkähaasteisiin ei nouse .fi:n sivuilta yhtään löytöä?

  2. Itse asiassa .fi:n kartalle ei nouse mitään, jos atrribuuttilistalta valitsee jonkin attribuutin hakuehdoksi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.