Signal matkalla – Australia souvenir tammikuussa 2018

Lukuisista suomalaisten kätköilijöiden pyynnöistä huolimatta HQ ei heltynyt ja antanut Suomelle omaa Suomi 100 vuotta souveniria juhlistamaan huomista itsenäisyyspäivää. Ei herunut, vaikka esim. Kanada sai 150-vuotissynttäreilleen maailmanlaajuisen souvenirin Signal matkalla -sarjassa. Sen sijaan Australia on saamassa oman Australia-päivä souvenirinsa signal matkalla -sarjassa tammikuussa. Signal siis pakkaa laukkunsa ja lähtee kesälomalle eteläiselle pallon puoliskolle keskellä pohjoisen pallonpuoliskon talvea. Tammikuun 26-28. päivä on luvassa souvenir heille, jotka etsivät kätkön tai osallistuvat johonkin miittiin tuona aikana. Minkäs takia Australia sai sitten oman viikonloppu souvenirin? No siellähän vietetään tuolloin Australia -päivää. Sinivalkoisin silmälasein katsottuna otsa kyllä halkeaa tästä otsalle läpsimisestä, kun kebabit ja muut kissanristiäiset saavat oman souvenirin, mutta Suomi ei. Mutta ei voi mitään. Kätköilynäkövinkkelistä tämä kuitenkin tarkoittaa uutta souveniria, mikä on tietysti mukava asia.

Jätä kommentti