Mary Hyden aarre – viikko 3

Pitkään HQ panttasi kolmannen viikon kolikoiden pisteytyksiä. Ehkä siellä säädettiin vielä systeemiä viime hetkille asti – kuka tietää. Mutta nyt on uudet pisteytykset julki ja tässä ne ovat:

 • Etsi geokätkö ja kirjaa löytösi nettiin – 5 kultarahaa
 • Etsi geokätkö, jolla on 10 tai enemmän suosikkipisteitä – 7 kultarahaa
 • Osallistu ja kirjaa osallistumisesi miittiin – 7 kultarahaa
 • Etsi multikätkö – 10 kultarahaa
 • Ota matkaaja kätköltä mukaasi – 3 kultarahaa
 • Pudota matkaaja johonkin kätköön – 4 kultarahaa

Yhteensä kaveriporukalla tulee kerätä 35 kultarahaa, jotta souvenirin saa tienattua. Itse tulee kerätä vähintään 5 kultarahaa.

Lab-kätköjä ja Web cam -kätköjä ei hyväksytä vieläkään missään kategoriassa. Souvenirin toiselta viikolta saa 9.8. 2017. Loggaukset tämän viikon kätköistä tulee olla tehtynä nettiin viimeistään 7.8. 2017 klo 15 Suomen aikaa ja sen jälkeen pitää vielä pari päivää odotella, jotta saat sähköpostin, jossa kerrotaan, että olet souvenirin saanut. Kannattaa muistaa, että jos olet tänään tehnyt field noteja ennen klo 15 ja loggailet ne vasta illalla kultarahojen toivossa, niin homma ei toimi, sillä field notejen kellonaika on kuitenkin ennen tuota klo 15 rajaa, joka aloittaa tämän viikon kultarahojen keräilyn.

7 comments

 1. Kiitos näistä Mary Hyden “rautalankaversioista”. Comista tulevien sähköpostiviestien osalta jää vähän sormi suuhun, että miten se souvenir loppujen lopuksi ansaitaan. Hiukan arpomista on ollut “liigallakin” 😉

 2. Juu, nämä on hyviä, mutta ei mitään posteja tai souvenireja ole vielä tipahtanut kahdesta ensimmäisestä, vaikka kuinka on kolikkoja kukkarossa!

  1. Reporanka, melkeinpä kannattaa sitten ottaa yhteyttä Geocaching HQ:hun ja kysellä mikä tilanne. Itselleni kyllä on tullut molemmat souvenirit oikein hyvin, mutta päämajan blogin kommenteissa on ollut muitakin, jotka eivät ole souvenireja saaneet.

 3. Hmmm. Missä tuo on kerrottu, että itse tulee kerätä 5 kultarahaa? En näemmä ole taas ymmärtänyt meilistä juuri mitään, kun en tuota mainintaa sieltä löytänyt. Onneksi on tää blogi, niin huonommallakin enkulla pärjää. Kiitokset siis tästä!

 4. No niin, olisi näemmä pitänyt syventyä asiaa meiliä pidemmälle. Kiitos tiedosta!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.