Mary Hyden aarre – viikko 2

Oletko ihmetellyt miten ensi viikolla Mary Hyden aarrejahdissa tienataan souvenir? Ei tarvitse ihmetellä enää, sillä tässä tulee ensi viikon pistelaskun perusteet.

Frendiliiga jatkuu – yksin

Kapteeni Hyden aarrejahti jatkuu ja nyt alkavalla viikolla kehissä on siis uudet säännöt. Tällä kertaa tulee itsenäisesti kerätä 10 kolikkoa. Kavereiden avusta ei tällä kertaa ole hyötyä. Myös kolikoita saa hieman eri asioista, kun ensimmäisellä viikolla. Tässä lista:

 • Etsi geokätkö ja kirjaa löytösi nettiin – 5 kultarahaa
 • Etsi geokätkö, jolla on 10 tai enemmän suosikkipisteitä – 7 kultarahaa
 • Osallistu ja kirjaa osallistumisesi miittiin – 7 kultarahaa
 • Ota matkaaja kätköltä mukaasi – 5 kultarahaa
 • Pudota matkaaja johonkin kätköön – 10 kultarahaa

Lab-kätköjä ja Web cam -kätköjä ei hyväksytä missään kategoriassa. Ilmeisesti sivuston järjestelmä ei osaa käsitellä löytöjä labeilla ja webbikamerakätköillä oikein.

Souvenirin toiselta viikolta saa 2.8. 2017. Eli ensi viikolla sinun tulee kerätä 10 kolikkoa, logata ne nettiin viimeistään 31.7. 2017 klo 15 Suomen aikaa ja sen jälkeen pitää vielä pari päivää odotella, jotta saat sähköpostin, jossa kerrotaan, että olet souvenirin saanut.

Ei kannata myöskään aloittaa kultarahojen keräilyä liian aikaisin, sillä edellisen viikon haaste jatkuu 24.7. 2017 klo 15 asti Suomessa. Sen jälkeen frendiliigan tilanne nollataan ja seuraava viikko vasta alkaa. Kannattaa huomata myös, että jos olet maanantaina tehnyt field noteja ennen klo 15 ja loggailet ne vasta illalla kultarahojen toivossa, niin homma ei toimi, sillä field notejen kellonaika on kuitenkin ennen tuota klo 15 rajaa.

Näillä eväin alkavaan viikkoon ja palataan viikon päästä seuraavan viikon kultarahalähteisiin taas.

7 comments

 1. En saa ceocaching.com sähköposteja joten jään paitsi näistä matkamuistotiedotteista. Kuinka ne sään tulemaan?

  1. Terve Satu,

   Tarkoitatko, että kuinka saat sähköpostit vai kuinka saat souvenirit? Tästä matkamuistosta ei ole tainnutkaan tulla mitään sähköpostia. Mutta joka tapauksessa sähköpostit saat kun klikkaat geocaching.comin ylälaidan nuolta ja sieltä asetukset (Settings). Avautuvasta valikosta sitten sähköpostiasetukset (Email preferences). Sieltä rasti vaikka kaikkiin neljään ruutuun niin rupee spämmiä tulemaan. Mutta kaksi ensimmäistäkin taitaa riittää 🙂

   Jos ei onnistu, niin pitänee kirjoittaa ohjepostaus aiheesta.

 2. Hei weelu!
  Kiitos neuvoista. Helppoa kun Heinänteko, kun ensin tietää mitä pitää tehdä.
  Nyt varmaan alkaa postia satelemaan ceocaching.comista.
  Mary Hyden aarre- viikko 1:stä tuli miehelleni tänään sähköpostilla tieto, et huomenna tulis matkamuisto. Ihmettelin, kun mulle ei tullut. Eikä mitkään muut tiedotteet ole tulleet. No eipä tietenkään ole tullut, kun nuo mainitsemasi kohdat oli aktivoimatta. Iso lämmin kiitos vielä avusta!

 3. Minullakin on kaikki aktivoitu, mutta ei ole tullut mitään sähköpostia. Ei taida olla tiistaisin jakelua, eikä keskiviikkoisinkaan.

  1. Enpä tiedä vaikuttaako tämän suomalaisen postitoimittajan muutos jo sähköposteihin, mutta taitaa tosiaan olla niin, että HQ ei tästä olekaan jaksanut tiedotella pahemmin. Painaiskohan siellä päämajassakin kesälomat
   päälle. No samapa tuo. Koitan tiedotella viikon tavotteista jatkossakin, kunhan ne taas ensi viikolle kirkastuu.

   1. Niin ja tietysti souvenirin saamisesta pitäisi tulla postia. Mutta Seattlelaisittain päivää on vielä jäljellä, joten eiköhän ne sieltä tule

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.