Geotrip’17 starttaa keskiyöllä

Tällä sivustolla on ollut viimeisen viikon hiljaista, sillä kuumeisesti ollaan valmistauduttu Geotrip reissuun. Keskiyöllä lauantaina se alkaa ja jatkuu koko vuorokauden tai kunnes Puola on saavutettu ennen sunnuntaita (toivottavasti). Reissua voi seurata livenä Geotrip’17:n omalla sivulla www.geotrip17.com, jossa tiimimme sijaintia voi seurata reaaliajassa. Meidän kanssa voi jutella myös kommentoimalla ko. sivustolle ilmestyviin postauksiin tai Facebookkiin Geotrip’17 sivulle. Koitamme kirjoitella jotain lyhyttä matkan varrelta ja lähettää kuvia, videot ehkä sitten jälkikäteen, koska mobiilidata on kuitenkin edelleen suhteellisen kallista.

Eli huomenna lankalauantaina suunta kohti www.geotrip17.comia ja jännittämään kuinka meidän käy. Palataan tällä sivustolla taas ääneen sitten reissun jälkeen (ja kun siitä on toivuttu).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.