Geocaching.com premium-jäsenyys tarjouksessa 14.99 eur

Hyviä uutisia kaikille kätköilijöille, joilla ei vielä ole Premium-jäsenyyttä. Geocaching HQ:lla on tällä hetkellä tarjous, jossa premium-jäsenyys irtoaa 50 % alennuksella hintaan 14.99 eur. Normaalihinta on siis 29.99 euroa. Premium-jäsenet saavat lisää ominaisuuksia niin Geocaching mobiilisovellukseen kuin verkkosivulle. Eikä kannata unohtaa, että myös geocache.fi:ssä premium-jäsenenä saat huikean määrän erilaisia toimintoja käyttöösi. Alla taulukossa listaa mitä premium-jäsenyydellä saa.

Jos olet siis miettinyt jäsenyyden hankkimista, nyt on otollinen hetki. Tarjoukseen pääset alla olevasta napista (normaalisti geocaching.comin kautta näkyy normaali hinta).

 

Kamppiksen taustalla on varmaankin tavoite vakuuttaa wanhan Geocaching Classic sovelluksen käyttäjät ostamaan premium-jäsenyys ja käyttämään uutta sovellusta. Uudella sovelluksella kun ei paljon tee ilman premium-jäsenyyttä toisin kuin classic-sovelluksella. Tarjous on voimassa kenelle tahansa, jolla ei ole tällä hetkellä aktiivista premium-jäsenyyttä. Nykyistä jäsenyyttä ei kuitenkaan tarjouksen avulla voi jatkaa vuodella (mikä on muuten korpeaa ainakin allekirjoittanutta). Tarjous on voimassa 23.4. 2017 asti. Jos premium-jäsenyytesi loppuu ennen tuota päivämäärää, voit antaa jäsenyytesi umpeutua ja tilata uuden jäsenyyden tarjouskampanjasta.

Maksutapoja on kaksi: luottokortti tai Paypal. Jäsenyys on automaattisesti jatkuva ensimmäisen vuoden jälkeen, mutta voit katkaista sopimuksen vaikka heti, jolloin se ei jatku vuotta pidemmälle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.