Geoetsivät -kilpailu

Jokin aika sitten blogissa oli Geoetsivät -kirjoista arviota ja eilen julkaistiin Johanna Hulkon haastattelu. Tänään käynnistyy Geoetsivät -aiheinen kilpailu, jossa voit voittaa Johanna Hulkon nimmaroiman Geoetsivät ja Vesiseikkailu -kirjan. Osallistumisaikaa kilpailussa on 12.9. 2015 asti. Osallistuminen tapahtuu tekemällä alla olevan linkin takaa löytyvän härvelin ilmoittamia tehtäviä, kuten vaikkapa ryhtymällä 61°23° Tampereen Twitter -seuraajaksi. Härvelin pitäisi ymmärtää myös tilanne, jos jo seuraat blogia Twitterissä. Härveli on ilmestynyt myös 61° 23° Tampereen Facebook-sivulle, joten osallistuminen onnistuu myös siellä. Joskin mobiilisovelluksella härveli ei välttämättä näy, mutta surffaamalla selaimella sivulle härvelin pitäisi näkyä “Giveaway” välilehtenä. Tehtävistä saat virtuaalisen arpalipukkeen tai useamman, jolla osallistut kilpailuun. Voittaja ilmoitetaan blogissa ja blogin Facebook -sivulla.

Tästä arvontahärveliin..

13 comments

 1. Eipä ole näitä kirjoja tullut luettua, mutta luin juuri aamulla tuon teidän haastattelun. Ja muuten on tullut blogia seurailtua lähinnä fb:n kautta.

 2. Kaksi kirjaa löytyy hyllystä ja olisi tarkoitus koko sarja kerätä. Näitä tullaan aivan varmasti lukemaan useamminkin.

 3. Suosittelen kirjoja kyllä lämpimästi. Kommentoikaa myös mistä geokätköilyyn liittyvästä aiheesta haluaisitte lukea blogista?

 4. Mistä haluaisin lukea: Etenkin oppaita. kiipeilystä korkeisiin alaoksattomiin puhuin, niin ettei vahingoita puita. mitä varusteita tarvitaan jne. Mitkä ovat hyäksyttäviä tapoja. Esim: https://www.youtube.com/watch?v=t2w6XeftBHQ, Onko tähän mallia ilman piikkejä vai ovatko tuollaiset piikit hyväksyttäviä?

 5. Jaa mistäkö tahtoisin lukea…. No esimerkiksi wherigoiden tekemisestä tarkemmin voisi olla mukava lueskella. Aika hyvin nimittäin on haihtunut mielestä mitä koulutuksessa joskus Tampereella kerrottiin. =)

 6. kirja vaikuttaa toi jännältä!! itse tahtoisin lukea siitä miten jästejä voi helpoiten välttää päiväsaikaan, tai että onko siihen edes mitään niksejä 😀 ne kun aina tuntuu tulevan esiin tyhjästä juuri kun purkki on kaivettu ylös, vaikka paikka olisi yleensä kuinka hiljainen tahansa. onko nää jotain keinojästejä jotka ilmestyy paikalle vaan tarkistaakseen että kätköilijät hoitavat hommansa varmasti salassa? sitä ei ikinä voi tietää.

 7. Edeltävät osat onkin jo luettu tästä kirjasarjasta. Blogista voisin haluta lukea seikkailuista, joihin kätköily on vienyt

 8. Kaikki ajankohtaiset jutut kiinnostaa eniten. Lisäksi henkilöhaastattelut ovat mielenkiintoisia.

 9. Haastattelut, testit, uutiset, niksit, ohjeet… kaikki käy. Mielestäni juuri monipuolisuus on pitänyt tämän blogin mielenkiintoisena, joten kannattaa jatkaa samalla linjalla.

 10. Blogia tulee seurattua säännöllisesti. Tykkään lukea juttuja ihan laidasta laitaan. Geoetsivät kirjat menevät ehdottomasti luettavien listalle 🙂

 11. Arvonnasta: Kaikki kyseiset kirjat on tullut sukuun hankittua, mutta aina mahtuu lisää.
  Blogista: Tämä käsittelee jo hienosti monia kätköilyn aspekteja monipuolisesti. Kätköily on kuitenkin hyvin henkilökohtainen harrastus ja syyt kätköilyyn moninaiset. Aina on mielenkiintoista kuulla eri ihmisten näkökulmista kätköilyyn (miksi kätköilee, miten kätköilee, mitä siitä saa, miten aikoo kehittyä harrastuksessa jne.). Erilaisten kätköilijöiden esittelyt olisivat myös mielenkiintoisia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.