Munzee 3.0 Beta -testaus

munzeeBlogissa ei ollakaan vielä puhuttu Munzeista. Juttu aiheesta on ollut työnalla jo pitkään, mutta ei ole vielä löytynyt sopivaa aikaa aiheen käsittelyyn. Palaamme siihen myöhemmin perusteellisemmin. Mutta jos joku teistä rakkaista lukijoista on aiheeseen jo perehtynyt, niin teitä saattaa kiinnostaa uutinen, että hiljan 4-vuotissynttäreitään juhlinut Munzee on saamassa täysin uuden sovelluksen. Se kulkee työnimellä Munzee 3.0.

Tuota sovellusta on mahdollista päästä kokeilemaan Beta-testaajana jo nyt. Beta-testaukseen käytetään mobiilipuolella yleistä HockeyAppia. Beta-testaajaksi Munzee 3.0:lle voi hakea klikkaamalla seuraavia linkkejä:

iOS – https://rink.hockeyapp.net/recruit/792cfa88924249b4b9370b8546d6097b
Android – https://rink.hockeyapp.net/recruit/03dae26b83e64eda89b7d1123c8412d4

Windows Phone -käyttäjät: Sorry no bonus.

Jos HockeyApp ei ole tuttu, niin sinne pitää luoda oma tunnus (ei siis Munzee -tunnus). Munzee lupaa lähettää Beta-version valituille testaajille heinäkuun 9. päivä. Betatestissä uutta versiota sovelluksesta pääsee käyttämään 14.7. asti eli kyse on lyhyestä viiden päivän beta-testistä. Jakson päätyttyä Beta-versio lakkaa toimimasta. Munzee on kiinnostunut kuulemaan beta-testaajien mielipiteen uudesta sovelluksesta, joka on kirjoitettu kokonaan uudestaan alusta alkaen. Mahdollisesti jatkossa tulee toinen ja ehkä jopa kolmas beta-testikierros. Jos siis haet betatestaajaksi, muista antaa palautetta sovelluksen tekijöille, koska se on testin idea, eikä vain se, että näet millainen sovellus on. Nyt on siis hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen miltä seuraavan sukupolven Munzee -sovellus näyttää ja miten se toimii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.