Jälleen luvassa Partioaitan aarrejahti

Viime syksynä Partioaitta järjesti geokätköilyhenkisen Aarrejahti-tapahtuman ja tapahtuma järjestetään nyt keväällä uudestaan. Aarrejahti on kaikenikäisille sopiva ulkoilutapahtuma, jonka avulla Partioaitta haluaa mainostaa lehteään. Kevään aikana 32 kätköä (ei geokätköjä) piilotetaan eri puolille Suomea paikkakunnille, jossa Partioaitalla on myymälä. Kätköt löytyvät kaupunkien lähiympäristöstä.

Koordinaatit näille kätköille julkaistaan 31.3 klo 17.00 tällä sivulla ja Facebookin tapahtumasivulla. Jokainen aarre sisältää ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä tuotteita ja 20 euron lahjakortin Partioaittaan. Kätkön ensimmäinen löytäjä saa pitää aarteen. Kun löytäjä ilmoittaa löydöstään Partioaitalle, aktivoidaan lahjakortti ja aarre merkitään löydetyksi, jolloin muutkin tietävät, että ko. aarre on jo löydetty. Tällä kertaa syksystä poiketen joillain kätköillä tai niiden läheisyydessä on paikalla henkilökuntaa tarjoamassa etsijöille pientä purtavaa. Tarjolla on liha- ja kasvisruokaa. Miehitetyt kätköt on merkitty karttaan erikseen, joten etukäteen on helppo tarkastaa missä on ruokaa tarjolla. Henkilökunta on paikalla n. klo 19 asti, joten kaikki halukkaat ehtivät paikalle.

Eli päivämäärä 31.3. kalenteriin ja nauttimaan keväisestä luonnosta ja aarrejahdista! Lisätiedot: http://www.partioaitta.fi/aarrejahti

0 comments

  1. Partioaitta on myös alustavasti tulossa loppukesän Megaan kaupittelemaan retkeilytuotteita ja katselemaan kätköilymeininkiä

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.