Pyörätuolikätköilyä: 9-tien grilli

Tällä kertaa kävimme Rimajun kanssa 9-tien grillillä kokeilemassa löytyykö terrain 1.5 kätkö pyörätuolista käsin. Ihan yksiselitteistä vastausta emme saaneet, vaikka purkin käsiimme pyörätuolista käsin saimme. Tee omat johtopäätöksesi videolta. Muista kommentoida onko kätkö mielestäsi ennemmin terrain 1 kuin 1.5. Iso kiitos kätkön omistaja Nestorille luvasta julkaista video.

4 comments

  1. Ei tuo reunakivi ole lainkaan hankala. Matalat reunakivet ja korkeat kynnykset pitää vaan mennä “takaperin” eli isot pyörät ensin. Ainakin enemmin pyörätuolia käyttäneet kyllä osaavat tämän.

  2. Kiitos Ari kommentista. Testiryhmässämme ei tosiaan ole pyörätuolin kokeneita käyttäjiä, joten tuo monesti on käynyt mielessä, että kuinka helposti enemmän tuolia käyttävä voisikaan kiertää pienet esteet. Tuosta kynnyksestä tosiaan pääsee aika helposti yli ja toiselta puolelta kohteelle on esteetön pääsy (näkyy videossakin ohi mennen). Purkki on vain sijoitettu aika alas, joten käsien taipuminen purkille on hieman hankalaa. Mutta kuten videolta nähtiin sekin onnistui. Joten ehkäpä maastoluokitus voisi olla ykkönen tällä kätköllä.

    Ja täytyypä joku kerta testata tuota takaperin kynnyksen ylittämistä, kun tulee taas vastaava este vastaan.

  3. näissä testeissä tulisi myös huomioida se, ettei kätköilijän kädet ole välttämättä terveet.. eivät taivu samalla tavalla kuin terveillä

  4. Kiitos Satu kommentista. Se on ihan totta, ettei kädetkään välttämättä ole terveet. Ideana näissä testeissä on kuitenkin ollut, että kiinnitettäisiin huomiota edes siihen, että purkille pääsee pyörätuolilla, jos maastoluokitus on laitettu ykköseksi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.