Seven souvenirs – Seitsemän souveniria tarjolla elokuussa

sevensouvenirs

Geocaching.comista saimme lukea, että elokuussa on taas tarjolla souvenireja (matkamuisto kuulostaa vähän hölmöltä suomennokselta, joten käytetään tuota alkuperäistä termiä). Monet varmasti muistavatkin kuinka viime vuonna oli tarjolla souvenir jokaiselta elokuun päivältä. Tänä vuonna kuitenkaan ei olla lähdetty tuolle linjalle vaan tarjolla on seitsemän souveniria eri kätkötyypeistä. Jos löydät tradi-kätkön elokuun aikana saat souvenirin, jos löydät multikätkön elokuussa, saat souvenirin, jne. Tällä tavoin on mahdollista tienata profiilia kaunistamaan kuusi eri souveniria. Seitsemäs tarjolla oleva souvenir toimii porkkanana kerätä koko sarja. Eli jos keräät kuusi muuta souveniria, niin saat myös seitsemännen superkätköilijöiden souvenirin. Keräysjärjestyksellä ei ilmeisesti ole merkitystä vaan eri kätkötyypit voi rauhassa kerätä kuukauden aikana siinä järjestyksessä kuin tahtoo.

Joten ei muuta kuin suunnitelmat valmiiksi elokuuta varten ja souvenireja keräämään. Tämä on myös hyvä tilaisuus kartuttaa Souvenir-saldoa vaikkapa haastekätköä varten. Tässä vielä lista eri kätkötyypeistä, joista saa souvenirin:

  • Etsi tradikätkö => Explorer souvenir
  • Etsi mysteerikätkö => Puzzler souvenir
  • Etsi multikätkö => Sightseer souvenir
  • Osallistu CITO-tapahtumaan tai etsi Earthcache => Nature Lover souvenir
  • Osallistu miitiiin, Megaan tai Giga-eventtiin => Socializer souvenir
  • Etsi virtuaali, wherigo, letterbox tai webcam-kätkö => Collector souvenir
  • Kerää muut souvenirit => Supercacher souvenir

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.