Braija’s Treeasure Hunt

Tänä vuonna meidän GIFF-filmimme ei päässyt finaaliin, mutta toki sellaisen teimme. Filmi näytettiin muutamissa suomalaisissa GIFF-tapahtumissa mukaan lukien Tampereen geofilmifestivaaleilla. Nyt on aika julkaista filmi myös Youtubessa.

Filmimme oli siis jatkoa aiemmille Braija-filmeille, vaikka jo aiemmin olin kerran sitä mieltä, että Braija-filmit on jo kaikki tehty. Yleisön toiveesta kuitenkin mielemme Harjuksen kanssa muuttui ja käytimme hahmoa vielä kerran. Tosin ei sitä koskaan tiedä, josko hahmo vielä palaa uusiin seikkailuihin. Sinänsä filmistä tuli ihan kohtalainen, mutta ehkä Speederman-asu oli sellainen, ettei HQ halunnut ottaa riskiä tekijänoikeuksien kanssa ja päädyimme rannalle finaalista. Filmissä Braija yrittää etsiä haastavamman puukätkön.

Kurkkaa alta itse millainen filmistämme tuli ja oliko kenties jokin muu syy, miksi filmi ei finaaliin yltänyt.

4 comments

  1. Aivan mainio filmi! Harmi ettei ollut finaalissa, ois ollu voittaja-ainesta! Näitä lisää!

  2. Vaikka filmi ei päätynytkään finaaliin, niin Braija vilahti kuitenkin yhdessä finaalifilmissä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.