Signaalin labyrintti – osa 6

Signaalin labyrintti -souvenirkampanja on tulossa päätökseen tänään alkavan kuudennen osan myötä. Vuoden päivät ovatkin vierähtäneet kamppiksen alusta, kun kuudes osa lopulta päättyy huhtikuussa. Jälleen Signal-sammakolla on uusi labyrintti selvitettävänä ja siten myös kolme uutta souveniria tarjolla kätköilijöille. Kolmannen “You brought Signal back to HQ” -souvenirin tosin saa vain jos on suorittanut kaikki aiemmat 5 labyrinttia ja nyt suorittaa vielä tämän viimeisen.

Lohikäärmeen luolassa

Joulukuussa alkaneessa viidennessä osassa kätköilijät auttoivat Signal-sammakon pois kivilinnasta. Mutta päästäkseen takaisin kotiin, Signalin pitää löytää reitti labyrintin läpi luolassa, jossa asuu tultasyöksevä lohikäärme. Lohikäärmeen luolan läpi kulkeminen ei ole helppo homma Signalille, mutta luolan uumenista löytyy myös lohharin lempiherkkua kinkkua. Kinkku auttaa Signalia hämäämään lohikäärmettä ja auttaa Signalin nopeaa pakenemista luolasta. Eli tällä kertaa satunnaisesti kätkölöydön yhteydessä mahdollisesti löytyvä erikoisesine on kinkku ja se näyttää tältä.

Kätköilijälle on siis taas tarjolla kaksi uutta souveniria, jotka saa keräämällä pisteitä 6.2.2023 klo 14 alkaen. Pisteitä kerätään etsimällä kätköjä ja välillä kätköloggauksen yhteydessä saattaa saada lisäpisteitä, jos löydön mukana pelaaja saa kinkun. Siis jos ryhmä kätköilijöitä käy samalla kätköllä, voi joku ryhmästä saada kinkun ja toiset ei eli kinkun saaminen on ihan tuurista kiinni.

50 pisteellä on oikeutettu ensimmäiseen souveniriin ja 500 pistettä oikeuttaa toiseen souveniriin. Ja kuten todettua tarjolla on vielä kolmas souvenir niille, jotka ovat suorittaneet kaikki labyrintit viime vuoden huhtikuusta alkaen.

Alla on tämän labyrintin pistetaulukko

Löytö Adventure Lab -kätkön yhdeltä lokaatiolta (välipiste) 10
Löytä multikätköltä35
Löytö mysteerikätköltä30
Miittiin osallistuminen25
Löytö kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä20
Löydä Signaalin labyrinttiesine (tällä kertaa kinkku)50
Löytö miltä tahansa muulta kätköltä15

Maksimipistesaldo, minkä voi yhdeltä kätköltä kerralla saada on 85 pistettä (multikätkö + kinkku).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.