WWFM 2022 – Flashmob

World Wide Flash Mob (WWFM) on tapahtuma, joka järjestetään jo 19. kerran ympäri maailman. Idea on alunperin lähtöisin Podcacherilta ja ajatuksena on siis järjestää flashmobeja geokätköilymiitin yhteydessä. Aiempina vuosina Flashmobit on pidetty ympäri maailman tismalleen samaan aikaan, mutta tuosta vaatimuksesta on nyt luovuttu. Riittää, kun miitin järkkää 24.9. 2022 eli WWFM-päivänä.

Miten järjestän?

Järjestämien on helppoa, seuraat vaan seuraavia askeleita ja hyvä WWFM-miitti tulee

  1. Keksi Flashmobillesi idea (kts. ideoita alla)
  2. Luo miitin kätkökuvaus normaaliin tapaan
    1. Tapahtuman tulee olla 24.9.2022 mihin aikaan vaan
    2. Tapahtuman nimessä tulee olla WWFM XIX
  3. Ota miitissä ryhmäkuva
  4. Kerää osallistujien määrä tilastointia varten. Nämä voi lähettää Podcacherille halutessaan

Miittiä järjestäessä kannattaa muistaa miitin minimikesto 30 minuuttia. Flashmob on usein lyhyempi. Niinpä ehkä onkin järkevintä kerääntyä jonnekin porukalla ryhmäkuvaa varten ja koordinoida varsinainen flashmob ja virallisen miittiosuuden jälkeen siirtyä suorittamaan flashmob. Kuitenkin mobiin osallistumiseen tuskin voi ketään pakottaakaan, vaikka se tapahtuisi miitin aikana.

Jos tarvitset inspiraatiota flashmobillesi, niin kurkkaa tähän aiempaan kirjoitukseemme aiheesta. Ole kuitenkin nopea, sillä tapahtuman tulee olla julkaisujonossa kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää eli WWFM:n tapauksessa viimeistään käytännössä tämän viikon perjantaina.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.