Geocaching 20 years – vlog – osa 6

Seattlen reissun kuudes päivä. Tänään oli taas luvassa uusi ikoni kätköilyprofiiliin, kun lähdettiin etsimään APE-kätköä Snoqualmie passissa. Tänään lämpötila oli rapeat 33 astetta, joten paita märkänä kätköiltiin tänäänkin. Etenkin kun matkanjohtaja kehotti vielä pukemaan lämpimästi päälle, koska APE-kätkölle johtavassa tunnelissa on viileää. Noh, toki jokainen voi tehdä omat valintansa, joten ei mene matkanjohtajan piikkiin tämä.

Tällä videolla mm.

  • APE-kätkön etsintää
  • Twin Peaks -kahvilassa käynti (Twede’s cafe)
  • Snoqualmie Fallsilla vierailu Twin Peaksin maisemissa.

Huomenna jatketaan hankkimalla profiiliin jälleen uusi kätköikoni.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.