Kilpailu: Voita geokolikko

Uusi vuosi vaihtui ja tammikuussa 2021 tämä 61° 23° Tampere -blogi täyttää jo seitsemän vuotta! Vaikea uskoa. Vastahan tämä blogi tuli eilen aloitettua ja jos blogi olisi ihmislapsi hän menisi tänä vuonna kouluun. Kirjoituksia on julkaistu lähemmäs 600 ja kesken jääneitäkin on yli 100. Mutta pitkään aikaan blogissa ei ole ollut kilpailua, joten ehkä nyt voisi olla taas sen aika uuden vuoden kunniaksi. Eli vastaa kysymykseen ja voita geokolikko.

Voita geokolikko

Vuosi 2020 oli kaikin puolin erikoinen. Muistatteko vielä maaliskuussa 2020, kun ihmiset hamstrasivat vessapaperia? Myös kuvat kauppojen tyhjistä hyllyistä toivat mieleen erilaiset elokuvat. Vessapaperihamstraus taisi innoittaa Kiven Alla -kaupan tekemään Stay safe-geokolikon. Saimme lahjoituksena blogin lukijalta tuukka_a:lta kaksi Stay safe-geokolikkoa, jotka nyt arvomme tämän kilpailun palkintona. tuukka_a kommentoi, että halusi vain tukea Kiven Alla -kauppaa, eikä tiedä mitä kolikoilla tekisi, joten hän halusi tuottaa tällä tavoin hyvää mieltä muille kätköilijöille.

Näin osallistut

Tässä osallistumisohjeet

  1. Kirjoita meille tällä lomakkeella, mistä geokätköilyyn liittyvästä aiheesta haluaisit lukea blogissa.
  2. Täytä kaikki kentät asianmukaisesti, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä siinä tapauksessa, että arpa osuu kohdallesi. Hävitämme pyydetyt yhteystiedot kilpailun päätyttyä. Käytämme yhteystietoja vain ottaaksemme yhteyttä kilpailun voittajiin.
  3. Voit osallistua kilpailuun 22.1. 2021 klo 23:59 asti
  4. Arvomme kaksi voittajaa, joista kumpikin saa yhden Stay safe -geokolikon (arvo 16.90€). Lähetämme kolikon kirjelähetyksenä ja maksamme postikulut. Emme vastaa, jos posti hukkaa kolikon.
  5. Ilmoitamme voittajat blogissa 24.1. 2021
  6. Jos satut voittamaan, emmekä kuule sinusta kahden viikon kuluessa yhteydenotostamme, pidätämme oikeuden arpoa kolikon uudelleen.

Olisi tietenkin hirmu hienoa, jos kertoisit myös geokollegoillesi tästä blogista ja pyytäisit heitä seuraamaan blogia sähköpostilla, Twitterissä tai Facebookissa tykkäämällä Facebook -sivustamme. P.s. Emme ikinä spämmää sähköpostilla meitä seuraavia lukijoitamme.

2 comments

  1. Kätköily-jargon voisi olla kiva juttu. Varsinkin lokkauksissa ja toki muuallakin näkee monia hauskoja sanoja, jotka ovat tyypillisiä nimenomaan kätköilylle eikä niitä näe muualla, esim. geokulkine, pöljänpolku (luulisi, että tätä esiintyy muuallakin), naatit ym. Näistä saisi varmaan koottua kelpo sanaston, vieläpä hauskan, keräämällä sanat blogin lukijoilta. Menisi osastoon kätköilykulttuuri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.