Wayfinder live rantautuu Tampereelle

Wayfinder live AR (augmented reality) peli rantautuu Tampereelle 11.4. 2019-16.4.2019. Wayfinder live on kaduilla pelattava urbaanipeli, joka tulee Tampereelle osana 15:ttä kertaa järjestettävää Tampere Annual Game Research Lab -seminaaria. Wayfinderissa käytetään ilmaista mobiilisovellusta skannaamaan koodeja, jotka on piilotettu urbaaniin ympäristöön ja nämä koodit paljastavat mysteerisen mikrovaltio Ludean tarinan.

Wayfinderin skannattava koodi voi näyttää esimerkiksi tältä.

Pelissä on 16 koodia, jotka on piilotettu ympäri kaupunkia. Pelaajat voivat liityä ryhmittymiin, jotka yrittävät maalata kaupungin oman ryhmittymän väriseksi. Vihjeitä koodien sijainneista ilmestyy Instagramiin.

Ryhmittymät maalaavat kaupunkia omalla värillään skannaamalla koodeja.

Pelin pelaamiseen on saatavilla sovellus niin iPhonelle kuin Androidille.

Lisätietoja pelistä:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.