Neljäs YMBAGI-souvenir: Trackable Lover

You might be a trackable lover if… YMBAGI-talvikampanja jatkuu joulukuussa, kun vuoroon tulee Trackable lover -souvenir. Tämä on näillä näkymin kampanjan viimeinen souvenir eli tammikuussa ei ole enää luvassa uutta souveniria. Neljännessä haasteessa on tavoitteena kerätä 80 pistettä frendiliigassa yksilösuorituksena. Haaste alkaa joulukuun 3. päivä klo 14 Suomen aikaa ja päättyy 31.12. 2018 klo 14 Suomen aikaa. Tässä kuussa pisteytyksessä on jotakin uutta: aktivoimalla matkalaisen saa kerättyä peräti kymmenen pistettä. Alla tarkempi pisteytystaulukko.

 

Mitä Pisteet
Kirjaa löytö mille tahansa kätkölle 5
Kirjaa löytö kätkölle, jolla on 10 tai enemmän suosikkipistettä 7
Osallistu eventtiin 5
Aktivoi matkalainen 10
Pudota matkalainen, jota et itse omista, kätköön 5

Vihdoin on siis tukittu “porsaanreikä”, jossa omia matkalaisia virtuaalisesti siirtämällä, vaikka omaan kätköön ja pois sieltä sai tienattua pisteitä. Sen sijaan nyt kannustetaan aktivoimaan uusia matkalaisia. Ehkä HQ:ssakin on huomattu, että kätköissä liikkuu tätä nykyä aika vähän matkalaisia. Tai sitten ne eivät vain käy kaupaksi. Yhtä kaikki, itselleni tämä ainakin antaa hyvää motivaatiota vihdoin aktivoida pöytälaatikkoon jääneitä matkalaisia. Se on tietysti vielä eri tarina uskaltaako niitä kätköihin laittaa kulkemaan 🙂

Helpolta vaikuttaa joulukuun tehtäväkin. Mutta mukavahan se on tästäkin saada taas uusi kiiltokuva profiiliin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.