Planetary pursuit, CITO-viikko ja kätkökokokysely

Planetary Pursuit

Plantery Pursuitin loppusuora häämöttää jo. Vielä on reilu neljä päivää aikaa kerätä pisteitä etsimällä kätköjä ennen kuin planeettajahti päättyy. Mahdollisuushan oli tienata peräti 10 uuttaa souveniria keräämällä 500 pistettä kolmen viikon aikana. Jos et vielä ole aloittanut, niin vieläkin ehtii. Etsimällä vaikka 100 kätkön trailin tai 34 talven mittaan ratkottua mysteeriä homma on paketissa. 10 mysteeriä päivässä ei ole ollenkaan mahdottomalta kuulostava tehtävä. Rauman suunnalla voi hakea myös viime hetken mysteerivinkit mysteerikurssilta, jonne on Kiven Alla -kaupan mukaan vielä muutama paikka jäljellä.

Planetary Pursuitista kannattaa huomata, että kätköjen tulee olla myös logattuna määräaikaan mennessä, jotta souvenirit saa tienattua. Planeettajahti päättyy siis 9.4. klo 14:00 Suomen aikaa. Joko olet tienannut Space Explorer souvenirin?

CITO-viikko

Kun kovasti ollaan vielä keskitytty planeettajahtiin ja pisteiden keruuseen, niin seuraava kampanja on kuin varkain jo hiipinyt nurkan taakse. Muutaman viikon päästä nimittäin on joka keväinen CITO-viikko huhtikuun 21.-29. päivä. CITO-viikolla osallistumalla CITO-tapahtumaan saa jälleen souvenirin profiiliinsa. Tämä kevät onkin ollut mitä mainiointa aikaa kerätä souvenireja esimerkiksi tätä haastekätköä varten. Jos CITO-viikolle mielii vielä oman tapahtumansa järjestää, niin tulee olla nopea, sillä viimeinen päivä jättää CITO-tapahtuma julkaisujonoon on jo ensi lauantaina eli 7.4. 2018. CITO-tapahtuman suunnitteluun löytyy apuja tästä tai tästä aiemmasta kirjoituksesta. Ja jos olet ensimmäistä kertaa suuntaamassa CITO-tapahtumaan, niin kannattaa tutustua tähän aiempaan kirjoitukseen. Vielä, kun nuo loputkin lumet sulaisi ja paljastaisi roskat 😀

Geokätköjen kokoa koskeva kysely

Käynnissä on myös Geocaching HQ:n kätköjen kokoa koskeva kysely. Osallistujilta kysytään hieman kätköilytaustasta ja sen jälkeen näytetään kuvia erilaisista kätköpurkeista ja kysytään minkä kokoinen kätkö mielestäsi on. Kyselyssä on kaksi polkua (Signal ja Rover) ja käyttäjä voi valita jomman kumman. Toinen näistä käyttää geocaching mobiilisovelluksesta tuttuja kätkökokoja eli Large, Medium, Small, Extra small ja toinen taas geocaching.com-sivustolta tuttuja Large, Regular, Small ja Micro kokoja. Uskoisin, että kyselyä siis käytetään tukena kun HQ:ssa pohditaan pitäisikö mobiilisovelluksesta tuttuja kokoja käyttää sivustolla tai toisin päin. Toivottavasti tekevät oikean päätöksen siellä Seattlessa. Kyselyyn pääset vastaamaan alla.

Kyselyyn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.