Signal matkalla – Australia souvenir tammikuussa 2018

Lukuisista suomalaisten kätköilijöiden pyynnöistä huolimatta HQ ei heltynyt ja antanut Suomelle omaa Suomi 100 vuotta souveniria juhlistamaan huomista itsenäisyyspäivää. Ei herunut, vaikka esim. Kanada sai 150-vuotissynttäreilleen maailmanlaajuisen souvenirin Signal matkalla -sarjassa. Sen sijaan Australia on saamassa oman Australia-päivä souvenirinsa signal matkalla -sarjassa tammikuussa. Signal siis pakkaa laukkunsa ja lähtee kesälomalle eteläiselle pallon puoliskolle keskellä pohjoisen pallonpuoliskon talvea.

Tammikuun 26-28. päivä on luvassa souvenir heille, jotka osallistuvat johonkin miittiin tuona aikana. Minkäs takia Australia sai sitten oman viikonloppu souvenirin? No siellähän vietetään tuolloin Australia -päivää. Sinivalkoisin silmälasein katsottuna otsa kyllä halkeaa tästä otsalle läpsimisestä, kun kebabit ja muut kissanristiäiset saavat oman souvenirin, mutta Suomi ei. Mutta ei voi mitään. Kätköilynäkövinkkelistä tämä kuitenkin tarkoittaa uutta souveniria, mikä on tietysti mukava asia.

2 comments

  1. Eikö alkuperäisessä samakon viestissä puhuta vain miitistä? En löytänyt mainintaa muusta tavasta saada souvernir.

    1. Kiitos Jarmo kommentista. Olet aivan oikeassa, Australia souveniria ei saa kuin miitistä. Korjasin juttuun livahtaneen asiavirheen kirjoituksesta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: