HQ:n kesäkamppis: Mary Hyden kadonnut aarre

Varma kesän merkki on auringon ja geoluftwaffen (=hyttyset) lisäksi Geocaching HQ:n kesäkamppis. Viime vuonna ihmeteltiin agenttihenkisiä tehtäviä ja ansaittiin souvenireja. Tänä vuonna etsitään Mary Hyden kadonnut aarre.

Viisi souveniria luvassa

Taustatarinana kesän kamppikselle Geocaching HQ kertoo seuraavaa (vapaasti käännettynä):

Esittelemme teille seitsemän meren kiertäneen pahamaineisen kapteenin Mary Hyden. Hänen aluksensa, kultainen kätkö, oli merten kauhu, joka kuljetti hänen parrakkaita merirosvojaan. Legenda kertoo, että hän hallitsi ulkomeriä vuosien ajan ja hänen valtakaudellaan ei rikkauksista ollut pulaa.

HQ on saanut käsiinsä kulahtaneen kirjeen, joka löydettiin ajelehtimassa pullosta Geocaching HQ:n lähistöltä. Kirjeessä on vihje kapteeni Mary Hyden aarteen löytämiseksi.

Kirjeen viesti siis kuuluu, että aarre on kätketty seitsemän saaren väliin. Rautainen arkku on täynnä hopea ja kultaharkkoja sekä timantteja ja koruja. Suojellakseen aarretta kartta on jaettu osiin ja neljä eri haastetta odottaa niitä, jotka osaavat matkustaa merillä. Kerää miehistösi tai lähde seikkailuun yksin, mutta sinun pitää lähteä salassa ja pääset kenties löytämään tuntemattoman aarteen.

Pääidea on siis kätköillä tiettyinä päivinä saadakseen uusia souvenireja profiiliin. Tai ainakin tämä on perusoletus. Tätä ei ole vahvistettu vielä, mutta ainakin yksi souvenir on varma. Tässä kuitenkin alustavaa aikataulua kesälle:

  • Heinäkuun 15.-16. – Kerää miehistösi osallistumalla (tai järjestämällä) eventti (=miitti) ja saat souvenirin.
  • Heinäkuun 17.-23. – Vaikka aarre saattaa tuntua etäiseltä, jos toimitte yhdessä löydätte ensimmäisen karttapalan joku päivä.
  • Heinäkuun 24.-30. – Älä pelkää ottaa johtoa, sinulla on jo kaikki mitä tarvitset seuraavan karttapalan löytämiseksi
  • Heinäkuun 31.-Elokuun 6. – Kun työskentelet miehistösi kanssa, kolmannen karttapalan löytäminen helpottuu.
  • Elokuun 7-13. – Haasta itsesi löytääksesi viimeisen karttapalan tai aarretta ei ikinä löydetä.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa saattaisi kuudes souvenir olla saatavissa kaikille, jotka löytävät aiemmat viisi souveniria. Eli jos souvenirit kiinnostaa, niin kannattaa koittaa tienata ne kaikki. Palaamme asiaan kun lisätietoja HQ:n kesäkamppiksesta tihkuu lisää.

Souvenirit kalenteriin

Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa 61°23° Tampere -sivuston souvenir-kalenterista, jonka voi lisätä vaikka omaan puhelimeen. Näin saa omaa kalenteriin merkinnän tulevista souvenireista, eikä tarvi muistella milloin se seuraava souvenir olikaan. Lisätietoa täällä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.