Mission GC: Tehtävä #2

Viime perjantaina Premium-jäsenet saivat sähköpostiinsa toisen tehtävän Mission GC -souvenirsarjassa. Kyse on siis kolmesta tehtävästä, jotka tulee ratkoa saadakseen etukäteen tietää, miten voi ansaita itselleen souvenirin. Nyt oli vuorossa toinen tehtävistä ja viikon päästä premium-jäsenet saavat kolmannen tehtävän sähköpostiinsa. Ilmeisesti kaikille, jotka ovat “Tips & Tricks” -sähköpostin tilanneet hiljattain tehtävä ei kuitenkaan ollut tullut. Tällä kertaa tehtävä oli aika selkeä, eikä siihen apuja varmasti kukaan tarvinnut.

Tehtävänä oli siis ratkoa alla oleva labyrintti ja kerätä matkalta kirjaimet, joista muodostui paikan nimi, jossa GCHQ 47:n agenttia tällä kertaa pidettiin vankina. Jossain vaiheessa tätä viikonloppua Geocaching HQ varmasti taas ilmoittaa ihan selkokielisenäkin, miten voi hankkia itselleen souvenirin.

missiongc2Tulostettava PDF-versio labyrintista löytyy täältä, jos sitä vielä joku haluaa ratkoa. Ratkaisunhan voi syöttää puolestaan tänne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.