Maailman paras kreisikätkö

Joku saattoi otsikon perusteella odottaa, että blogissa olisi juttu maailman parhaasta kreisikätköstä. Se voisi kyllä olla jutun arvoinen purkki, mutta pitäisi ensin keksiä mikä se semmoinen maailman paras kreisikätkö on.

Paljon on tullut kyselyitä, onko uusia geokätköilysketsejä tulossa. Sen verran voidaan paljastaa, että uusi sketsejä on suunniteltu ja mietitty, mutta vielä ainuttakaan ei ole kuvattu. Sen sijaan Rimaju on tuottanut geokätköilyreissuillemme ahkerasti uusia geokätköilyaiheisia kappaleita yhden per kätköilyreissu. Sen verran kovaa materiaalia herra onkin saanut aikaiseksi, että on jo pidempään tehnyt mieli julkaista jotain tuotoksista blogissakin. “Paras kreisikätkö” -kappaleen kohdalla olivat tähdet sopivassa asennossa ja Rimajulta liikeni lupa julkaista kappale.

Tästä siis kuunteluun tiettävästi ensimmäinen julkaistu suomenkielinen geokätköilybiisi. Lauantain bileet voi alkaa 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.