MTK Suomi maastokartat päivittyneet versioon 2.2

Maanmittauslaitoksen maastokartat Garminiin sovitettuna on päivittynyt versioon 2.2. Kartan voi ladata ilmaiseksi täältä: http://kartat.hylly.org/ Jos et tiedä miten saat ladattua kartan Garminin GPS:ääsi, ohjeen löydät tietenkin blogin arkistoista täältä http://6123tampere.wordpress.com/2014/07/16/miten-ja-mista-topokartat-garminin-gepsiin/

Kartan uudessa versiossa on päivitetyn kartta-aineiston lisäksi päivittynyt kaislikon symboli ja karttaan on lisätty metroraiteet ja kapearaiteiset rautatiet sekä syvyyskäyrät ja syvyyspisteet.

2 comments

  1. Terve. Keksitkö tai tiedätkö miten Garminiin (Montana) saa maanmittauslaitoksen kartan päällimmäiseksi. Eli kun yhtäaikaa on aktiviisina sekä reitittävä tiekartta ja tuo mtk:n kartta. Silloin saa maastokartan reitittäväksi kun tiekartta alla.

    Uusimmassa päivityksessä tunkee koko ajan tuon tiekartan päällimmäiseksi eikä siten MTK kartta pääse näkyviin.

    Finyoyo

    1. Muistaakseni Garminin gepseissä (ainakin aiemmin) kartta, joka on karttalistasta valittu viimeisenä näkyy. Listan karttojen järjestystä ei ole pystynyt muuttamaan. Mutta siis voisi kokeilla poistaa karttavalinnat ja valita kartat siinä järjestyksessä, että valitsee MTK:n kartan viimeisenä. Toki voi olla, että päivityksessä on jotain mennyt rikki. En itse omista Montanaa, niin en voinut tätä kokeilla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.