Handicaching saa jatkoa!

Maaliskuussa kävimme testinukke Rimajun kanssa kokeilemassa miltä tuntuu kätköily pyörätuolista käsin ja onko eräs tamperelainen kätkö merkitty oikein terrain 1 kätköksi. Tämä mahtava handicaching -kokemus innoitti meidät testaamaan eräällä kesäreissulla muutamaa muutakin kätköä ja videoraportteja noista testeistä tullaan julkaisemaan taas blogissa. Eli loppukesän ja syksyn aikana varmasti taas nähdään millaista on kätköily pyörätuolilla ja onnistuuko terrain 1 purkkien nouto oikeasti pyörätuolista käsin. Lisäksi arvioissa mukana muutamia yllätyksiä. Uusia testejä odotellessa (materiaali on leikkauspöydällä ja lisenssejä neuvotellaan parhaillaan kuntoon) voi katsoa teaserin ja tietysti tuon aiemman testiraportin.

Lyhyt teaser

Wheelchair caching maaliskuulta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.