Ensimmäinen Giga-event

Ilmeisesti mega-eventit ovat kokeneet maailmalla jo jonkinlaisen inflaation, sillä Groundspeak on lanseeraamassa Giga-event miittityyppiä. Tiettävästi maailman ensimmäinen Giga-event järjestetään Münchenissa tämän vuoden elokuussa. Kyseessä on siis Mia San Mega (tai Giga) event, joka järjestetään 15-17. elokuuta 2014. Eli ei muuta kuin vain lentolippuja varaamaan mikäli uusi ikoni ja Giga-event kiinnostaa.

Uuden Giga-eventin raja on vähintään 5000 osallistujaa. Osallistujamäärästä riippumatta Groundspeak pidättää oikeuden tapauskohtaisesti päättää Giga-event statuksesta. Giga-eventillä pyritään erottamaan oikeasti isot ja nopeasti kasvavat tapahtumat tavallisista Mega-tapahtumista.

giga

0 comments

  1. Voi kätköparkoja, kun yli 5000 käsiparia käy kopeloimassa ja rustaamassa nimensä..

  2. Se on ihan totta. Prahan Mazessa jossa oli noin 3500 kätköilynimimerkkiä paikalla, oli kätköt aikamoisessa kunnossa viikonlopun jälkeen. Eräskin alueen lähellä ollut kätkö oli käytännössä muovipussi täynnä vihkoja. Lisäksi vielä kymmenien kilometrien päässä tapahtumapaikasta oli hyvin todennäköistä törmätä toiseen kätköilijään kätköllä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.