Handicaching osa 1

Pakkasimme autonperään pyörätuolin, videokameran ja testinukke Rimajun ja kurvasimme kätkölle K niin kuin rauta. Saimme kätkönomistajalta luvan kuvata kätköllä ja testata, onko kätkö oikeasti löydettävissä pyörätuolilla kuten terrain 1 antaa ymmärtää. Kiitoksia vaan luvasta kätkönomistaja Kapulalle.

Alla näet videoraportin mitä kätköllä tapahtui ja löytyikö kätkö pyörätuolista käsin vai ei.

Mikäli haluat, että tulemme testaamaan Sinun kätkösi, niin otahan yhteyttä!

3 comments

  1. Kiitos viihdyttävästä videosta! Onneksi pyörätuolin käyttäjät ovat yleensä vähän ketterämpiä! 🙂

  2. Mukavaa kolkit, että pidit videosta. Meilläkin oli hauskaa video(i)ta tehdessämme. Muutama kätköttäjä onkin “tilannut” meidät testaamaan kätköään. Näin pimeällä kuvaaminen vain on hieman hankalaa.
    Ja totta, varmasti pyörätuolin oikeat käyttäjät ovat tuolin kanssa huomattavasti ketterämpiä kuin testinukkemme ovat. Mutta periaate onkin, että jos me onnistumme purkin pyörätuolista löytämään, niin se varmasti on terrain 1 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.